ΓΙΑΤΙ; Ούτε ένας δεν μίλησε πως είναι καιρός να βγούμε στους δρόμους για να ανατρέψουμε την πολιτική που μας εξοντώνει ρίχνοντας στα τάρταρα το βιοτικό μας επίπεδο.

Γιατί τόση παθητικότητα και μοιρολατρία του ελληνικού λαού;

Και στην ΕΥΔΑΠ στο τετράγωνο;

`

Σε περασμένη ανάρτηση γράφαμε ΕΔΩ: «δείχνοντας για άλλη μια φορά το απάνθρωπο ταξικό της πρόσωπο η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι μέχρι της 10 Μάρτη θα έχουν σταλεί από το υπουργείο Οικονομικών ειδοποιητήρια σε 2.500.000 πολίτες που χρωστάν στο δημόσιο ακόμα και κάτω από 3.000 ευρώ και αν οι ίδιοι δηλώσουν αδυναμία να πληρώσουν θα υπάρξει κατάσχεση στους μισθούς και στις συντάξεις τους, όπως και στις καταθέσεις τους αν τυχόν έχουν».

Βλέποντας το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, -το παραθέτουμε σε βίντεο- και τις απαντήσεις που έδωσαν πολίτες, οφειλέτες του δημοσίου, αν είμαστε συνομωσιολόγοι θα λέγαμε ότι με κάτι «ραντίζουν» τον ελληνικό λαό, αλλιώς δεν εξηγείται να δείχνει τόση παθητικότητα και μοιρολατρία.

Ακούμε –στο βίντεο που παραθέτουμε- κάποια κυρία να ζητάει απ’ την κυβέρνηση «έλεος», άλλον πολίτη να μας λέει ότι αισθάνεται «απογοήτευση, θυμό, πίκρα», τρίτον πολίτη να εύχεται «να πάνε να πνιγούν όλοι, γιατί μας έχουνε καταστρέψει», και σε ανάλογο μοτίβο να κινούνται και οι υπόλοιπες απαντήσεις πολιτών.

Δεν ακούσαμε ούτε μια φωνή να μας λέει ότι είναι καιρός να βγούμε στους δρόμους για να ανατρέψουμε μια πολιτική που μας εξοντώνει ρίχνοντας στα τάρταρα το βιοτικό μας επίπεδο.

Και εδώ μπαίνει ένα τεράστιο ερώτημα. Γιατί ο λαός μας δεν πιστεύει στην δύναμη του; Γιατί υπομένει αδιαμαρτύρητα αυτά που σχεδιάζουν άλλοι γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν και ενάντια σ’ αυτόν;

Αυτό θα προσπαθήσουμε –σύντομα πιστεύουμε- να το συζητήσουμε στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό με καλεσμένους στελέχη τις αριστεράς.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: