ΣΣΕ: ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

Θα  τους  ψηφίσουμε  για  να  μας  φέρουν τη Δευτέρα 7 Μάη ; ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 60%, «ΜΑΧΑΙΡΙ» ΕΩΣ 40% ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, 150.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 21,8%

Ας περάσουν οι «καταραμένες» αυτές εκλογές, κρατώντας όμηρους χιλιάδες εργαζόμενους και τους οικείους τους στην ΕΥΔΑΠ -μπας και τσιμπήσουμε κανένα ψηφαλάκι- και μετά βλέπουμε».

Τόσο κυνικά, φαίνεται πως σκέφθηκαν, πανικόβλητοι από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, που δεν τους δίνουν μαζύ , ούτε …40%,  οι δύο «παπατζήδες» ώστε να δώσουν την πιό πάνω γραμμή στην ΕΥΔΑΠ ,που έσπευσαν αμέσως να υλοποιήσουν οι εντολοδόχοι τους συνδικαλιστές . Κρατώντας σε αγωνία το προσωπικό (και όχι μόνο) .

Έτσι σήμερα (2/5) ανακοίνωσαν, μέσω του  blog του Συλ. Εργαζομένων (ΔΑΚΕ/ΝΔ) πως : (…) «Όλα θα έχουν τελειώσει πριν την Τετάρτη-Πέμπτη …της 14ης Μαϊου, και μέσα στα πλαίσια που έχει συμφωνήσει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας«.

Το ακριβές κείμενο είναι:

«Μέσα σε καλό κλίμα(σ.σ. ;  ) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ με την ΟΜΕ.
Δόθηκε εντολή στους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ και των δύο μερών για να φτιάξουν το κείμενο (σ.σ. ;  )….
Η εντολή είναι όλα να τελειώσουν πριν την ΤΕΤΑΡΤΗ ή την ΠΕΜΠΤΗ …. της 14ης ΜΑΙΟΥ. Μέσα στα πλαίσια (σ.σ. ;  ) που έχει συμφωνήσει το Δ/Σ  της ΟΜΕ/ΕΥΔΑΠ».

ΤΟ Δ.Σ της  ΟΜ.Ε. συνεδριάζει στη  Ζήνωνος 4, τόσο χωροταξικά κοντά και τόσο   ψυχικά μακρυά….(Μικρή φωτό το προεδρείο).

Κι’ αν υποθέσουμε, ότι δεν θάχουμε καμμιά αιφνιδιαστική υπογραφή ΣΣΕ σήμερα ή αύριο , που έχει ξανασυμβεί,  άραγε ποιός είναι βέβαιος ότι στις 9-10 Μάη (δλδ μετά τις εκλογές) θα είναι ίδια τα πράγματα; και ακόμη ποιός μας εγγυάται πως στις ελάχιστες 7 μέρες,  στην ουσία 2-Δευτέρα/Τρίτη-,  ο κ. Μπάρδης και ο κ. Βορίδης, θα υλοποιήσουν όσα τρεις και μήνες δεν έκαναν(παρά τις θερμές αγκαλιές και τα φιλιά ένθεν-κακείθεν);

Κανένας απολύτως συνάδελφοι δεν μας εγγυάται τίποτε !
Αλλά, μας έχουν βάλει (τους επιτρέψαμε..) στη πίστα και «μας χορεύουν στο ταψί».
Και αν ακόμα καλόπιστα θέλουμε, ποιούς μπορούμε να εμπιστευθούμε,  όταν έχουμε να κάνουμε με δύο 100% αναξιόπιστους ,αφερέγγυους (και αδίστακτους) πολιτικούς, που όταν αρχίσει να γράφεται η βίβλος με τα ψέμματα και τις κοροϊδίες τους, θα χρειαστεί πολύ καιρός να τελειώσει  ..

Πέρα όμως αυτού: Γιατί η Ομοσπονδία, τα σωματεία, οι λαλίστατες παρατάξεις,  δεν ενημερώνουν τι ακριβώς συζητήθηκε με τη διοίκηση; Γιατί δεν καλούν σε συγκέντρωση στη Λαοδικείας όλο το προσωπικό; γιατί δεν κάνουν μιά γενική συγκέντρωση σε μεγάλη αίθουσα;  έστω μία γενική συνέλευση; γιατί; γιατί;

Ακόμη, γιατί δε λένε ποιές ήταν οι προτάσεις της Ομοσπονδίας; Ποιές της διοίκησης; Και σε ποιά πλαίσια τέλος πάντων συμφώνησαν ώστε να ξέρουμε και εμείς,που δεν διαθέτουμε ούτε τη φαντασία, ούτε τις δικές τους ικανότητες, σε τι ακριβώς αναφέρονται όταν μιλάν για πλαίσια, ή όπως γράφουν οι ανακοινώσεις-διαρροές τους; Που περισσότερο μοιάζουν με χρησμούς της πυθίας, όπως εύστοχα (αυτοσαρκαζόμενοι) έγραψαν, σε προηγούμενο πόστ οι συνάδελφοι του Συλ. Εργ.

Βέβαια, ίσως  και νάχετε λυθεί στα γέλια, όταν διαβάζετε προτάσεις για  ενημέρωση, για συγκεντρώσεις, για αγώνες  και άλλα παρόμοια, και να  αναρωτιέστε «που ζεί το άτομο». Αλλά ποιός ξέρει. Μπορεί καμιά φορά το γέλιο να  είναι πιό πρακτικό και πιό ουσιαστικό και από την πιό σοβαρή συζήτηση. Μπορεί…

το δια ταύτα και κλείνοντας την ενημέρωση-εξομολόγηση μαζύ σας, εδώ που φτάσαμε, 3 μέρες πριν τις εκλογές, με τους οικονομικούς και κοινωνικούς εγκληματίες, να μας πετάν κατακούτελα, ακόμη και σήμερα, νέα κεραμίδα  με 77   μέτρα-φωτιά,  κόστους 14,5, δεν μένει χώρος για συνθήματα και πολλά λόγια:

Μαυρίζουμε τα μνημονιακά κόμματα, όπως αυτά μισό και δύο χρόνια  μαύρισαν τις ζωές μας και που αμετανόητα υπόσχονται να συνεχίσουν το άθλημα.

Ψηφίζουμε οποιοδήποτε μικρό κόμμα, πλην Χρυσής Αυγής, Ντόρας, ΛΑΟΣ, για να προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ μαζύ, από Δευτέρα  «να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα»

Advertisements
Σχολιάστε

3 Σχόλια

  1. ΣΣΕ: ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΣΥΕΧΙΖΕΤΑΙ Posted on Μαΐου 3, 2012 by ftanei_pia ΣΣΕ: ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΣΥΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ! ΤΟ Δ.Σ της ΟΜ.Ε. συνεδ
  2. ΣΣΕ: ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΣΥΕΧΙΖΕΤΑΙ Posted on Μαΐου 3, 2012 by ftanei_pia ΣΣΕ: ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΣΥΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ! ΤΟ Δ.Σ της ΟΜ.Ε. συνεδ
  3. ΣΣΕ: ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ « Πρωτοβουλία Εργαζομενων και Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: