ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΌ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑ.

Σημαντική επιτυχία της συλλογικότητας Σ.Ε.Κ.Ε., στις πρόσφατες Εκλογές για Δ.Σ. και Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας. *

Του Δ.Ζ.

Πριν 4 μήνες ξεκίνησε στο Πολιτιστικό της ΕΥΔΑΠ η Πρωτοβουλία Εργαζόμενων και Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ, με φιλοδοξία τη συσπείρωση και την αντεπίθεση  (στο μέτρο των δυνάμεων μας), για την ανατροπή του μνημονιακού αρμαγεδώνα,  για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας, του δικαιώματος στη ζωή, των ηθικών και ανθρωπιστικών αξιών και των κοινωνικών μας κατακτήσεων, που διασύρθηκαν  βάναυσα τα τελευταία χρόνια.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται, διευρύνεται  και προσβλέπει ακόμη, στην ριζική αλλαγή του τρόπου, του στόχου και των διαδικασιών που κινείται και δρά το συνδικαλιστικό κίνημα, που με τις έως πρόσφατα εμπλοκές και εξαρτήσεις του από κομματικές και παραταξιακές λογικές, έχει καταστεί παντελώς αναξιόπιστο και αναποτελεσματικό.

Επιδιώκουμε ακόμη να δημιουργηθεί ένα νέο µέτωπο ενότητας στη δράση εργαζόμενων και συνταξιούχων πέρα από κομματικούς-παραταξιακούς εναγκαλισμούς στην ΕΥΔΑΠ, πάνω σε κοινές θέσεις και προοπτικές με ευρεία συμμετοχή και συναπόφαση τουπροσωπικού, με διαφάνεια, με εναλλαγή στις θέσεις  και με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες βάσης,  για να αντιµετωπιστεί η κρίση που πανταχόθεν μας περιβάλλει.

Ήδη οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές:

 1. Η ανταπόκριση του προσωπικού στις εκκλήσεις μας και σιγά ήταν αξιόλογη, αφού στην πρώτη συνάντηση μας η προσέλευση άνω των 40 εργαζομένων και  συνταξιούχων, κρίνεται ως σημαντική, αν ιδίως συγκριθεί με την ισάριθμη προσέλευση εργαζομένων σε γεν. συνέλευση του μεγαλύτερου φορέα της ΕΥΔΑΠ
 2. Αξίζει να προσεχθεί η εντυπωσιακή-για πρώτη φορά-εμφάνιση του συνδυασμού Σ.Ε.Κ.Ε., με ποσοστό σχεδόν 18% στις πρόσφατες εκλογές για Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, και Επιτροπή Υγεινής και Ασφάλειας, (τέλος) παρά τον ελάχιστο χρόνο που είχε για να γίνει γνωστός .
 3. Αν συνυπολογίσουμε και την πρόσφατη καλή απόδοση (9% και μία έδρα στο ΔΣ) της πρωτοεμφανιζόμενης «ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στις εκλογές του συλλ. συνταξιούχων, όπου η από δεκαετίες παντοδύναμες συντηρητικές δυνάμεις, με ύποπτες μεθόδους μας την αφαίρεσαν, μάλλον επιβεβαιώνεται η εκτίμηση ότι τα πράγματα σταδιακά κινούνται προς θετική τροχιά και στο χώρο της ΕΥΔΑΠ.

Και αν το πρώτο ελπιδοφόρο βήμα έγινε, θέλει χρόνο, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή για τη μεγάλη αλλαγή που η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και συνταξιούχων οραματίζεται και απαιτεί.

Έστω και αν το ποσοστό του προσωπικού, που εγκλώβισαν ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, οι παρατάξεις που πρόσκεινται στα 2 κόμματα(1) που εναλλασσόμενα 38 χρόνια, μας κυβέρνησαν και μας έφεραν στην καταστροφή, στα 1.200.000 ανέργους, στα 3.000.000 φτωχούς, στις 2.800 αυτοκτονίες, στα συσσίτια, στη βία, στην εξαθλίωση, στους κάδους των σκουπιδιών για τροφή, στα χαράτσια, στις φοροεπιδρομές, στα εκκαθαριστικά που οσονούπω, καταφθάνουν κτλ, κτλ.  Και που το 68% της ΕΥΔΑΠ τους τίμησε (ξανά) με την ψήφο τους….

Συμπέρασμα: Οι δυνάμεις των μεγάλων συμφερόντων,  της διαπλοκής και της παρακμής, μπορεί να βλέπουν το τέλος τους να πλησιάζει, όμως είναι αποφασισμένες με κάθε θυσία και μέσο να επιβραδύνουν τις εξελίξεις. Η τηλεοπτική δικτατορία των Πρετεντέρηδων, των Καψήδων, των Πρωτοσάλτε, των Παπαδημητρίου και των Στάηδων, «καλά κρατεί», χέρι-χέρι δε με την εξαγορασμένη και διαπλεκόμενη δημοσιογραφία-ραδιοφωνία είναι αποφασισμένοι να πέσουν μέχρι ενός, παρά να αποδεχθούν την ήττα τους.

Γιατί εκτός των υλικών συνεπειών που διακινδυνεύονται υπάρχει και το μέγα θέμα των ποινικών συνεπειών και πού όσο και να θέλουν να ξορκίσουν, τα φαντάσματα του Άκη (και του Γιαννίκου) που πλανώνται πάνω  από την πόλη τους το υπενθυμίζουν κάθε μέρα. Και ως γνωστόν «Το θηρίο όταν είναι λαβωμένο είναι πιό επικίνδυνο»..

(1)(Και μη τολμήσει κανείς να ψελλίσει πως δεν έχουν σχέση με τα 2 κόμματα και αυτούς που κάθονται «σούζα και κλαρίνο» στη Μέρκελ και στον Σόϊμπλε, που σήμερα θρασύτατα δήλωσε «Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους στον δρόμο, αλλά δεν μπορώ να τους γλιτώσω». Καθημερινή ),  γιατί τα φωτογραφικά ντοκουμέντα «θα πέσουν και θα τους πλακώσουν»…).

——————————————————————————————————

*ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π.
& ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ (2) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ : 2055
ΑΚΥΡΑ   : 37
ΛΕΥΚΑ   : 24
ΕΓΚΥΡΑ : 1994

ΕΛΑΒΑΝ :

ΔΑΚΕ :   912 ή 45,73%    (1 ΕΔΡΑ)

ΠΑΣΚΕ : 497 ή 24,92%   (1 ΕΔΡΑ)

ΣΕΚΕ :    343 ή 17,20%

ΕΣΚ :       242 ή 12,13%

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ (7) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ : 2039
ΑΚΥΡΑ   : 37
ΛΕΥΚΑ   : 31
ΕΓΚΥΡΑ : 1991

ΕΛΑΒΑΝ :

ΔΑΚΕ :   874 ή 43,90%    (3 ΕΔΡΕΣ)

ΠΑΣΚΕ : 466 ή 23,41%    (2 ΕΔΡΕΣ)

ΣΕΚΕ :    356 ή 17,88%    (1 ΕΔΡΑ)

ΕΣΚ :      266 ή 13,36%    (1 ΕΔΡΑ)

ΤΟΜΗ :   29 ή 1,46% 

ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕΚΕ
Για  το Δ.Σ.
1.    Πολιτάκη Στέλλα του Κων/νου 86
2.    Ρίπης Κων/νος του Γεωργίου  84
3.    Κουσουρής Λεωνίδας του Παναγιώτη 64

ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΕ
1.   Γρυπογιάννης Ιγνάτιος του Χρήστου 180 (Εκλέγεται)
2.   Βλάχος Σάββας του Θωμά   102
3.   Λυμπέρης Κων/νος του Αθανασίου   72

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του ΣΕΚΕ :
Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Ιουνίου 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Μάι.   Ιολ. »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: