Πίσω από τα νούμερα. Δημοσκόπηση pulse

«Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο…»

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι πανικόβλητοι και σκαρφίζονται απίστευτα ψέματα. Θέλοντας να εξοντώσουν κυριολεκτικά τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, χωρίς να προκληθούν όμως αντιδράσεις, λένε κουταμάρες. Ακούστε:
«Αύριο (σ.σ. σήμερα) Πέμπτη δημοσιεύεται η νέα δημοσκόπηση στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».
`
Στην πρόθεση ψήφου και την αναγωγή της επί των εγκύρων, φαίνεται πως τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης εμφανίζουν σοβαρή κάμψη. Τη δυσαρέσκεια αυτή όμως δεν την καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης υποχωρεί. Ποιος κερδίζει; Η χρυσή Αυγή,! η οποία εμφανίζει άνοδο 3,6% (4,6% μετά την αναγωγή επί των εγκύρων). Όσο για το  ΚΚΕ η αύξηση είναι οριακή.Τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως ακολούθως
`
Κόμματα Χωρίς Αναγωγή Με αναγωγή Εκλογές Ιουν. 2012
Ν.Δ. 22,5% 25% 29,7%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5% 24% 26,9%.
ΠΑΣΟΚ 7,5% 8% 12,3%.
Ανεξάρτητοι Έλληνες 6% 6,5% 7,5%.
Χρυσή Αυγή 9,5% 10,5 6,9
ΔΗΜΑΡ 4% 4,5% 6,3%
ΚΚΕ 4,5% 5% 4,5%.
Άλλο Κόμμα 6,5% 7% 6%,
Αναποφάσιστοι 8,5% 9,5%,
ΑΝΤΑΡΣΥΑ, -οικολόγοι Πράσινοι να ξεχωρίζουν γύρω στο 1% χωρίς αναγωγή.
`
Ώστε προλάβατε και κάνατε δημοσκόπηση πριν έρθουν καλά – καλά από τις διακοπές και πριν προλάβουν να δουν στην πράξη τα νέα μέτρα.
Έστω. Παρουσιάζετε τα φίδια σε άνοδο. Μάλιστα. Να υπενθυμίσω πόσο αξιόπιστες ήταν οι εταιρίες των δημοσκοπήσεων πριν λίγο καιρό; Τότε πχ που έδειχναν τη ΔΗΜΑΡ δεύτερη. Ή τότε που έλεγαν για 30% τη ΝΔ το Μάη του 2012 και το ΠΑΣΟΚ 17-20%.
Γιατί τα κάνουν, το έχω ξαναπεί.
`
Πρώτον ο «πελάτης» έχει πάντα δίκιο. Αυτά θέλουν να ακούσουν κάποιοι, αυτά βγαίνουν, ως εκ θαύματος απ’ τις έρευνες. Αλλά γιατί τη Χρυσή αυγή;
`
Πριν απαντήσω, πιστεύω κατ αρχήν, ότι η ΝΔ είναι ήδη δεύτερη. Τα μέτρα – θάνατος για τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς πλήττουν όχι μόνο αυτούς που έπλητταν και τα προηγούμενα αλλά και ακόμη φτωχότερους! Κι όμως είναι δυνατόν! Και φυσικά είναι ευχάριστα μόνο στους τοκογλύφους. Οι 13 ώρες δουλεία και η κατάργηση του πενθήμερου, οι νέες μειώσεις σε μισθούς συντάξεις, η ακρίβεια, οι νέοι διορισμοί ημετέρων τη στιγμή που απολύονται άνθρωποι, η εντολή ταλαιπωρίας και περικοπών περίθαλψης των ηλικιωμένων που στην ουσία λέει «πεθάνετε όσους περισσότερους γέρους μπορείτε», η φορολογία στις παράγκες και τα χέρσα χωράφια και η περικοπή των συγγραμμάτων, όχι μόνο θα γεμίσει απόγνωση και αηδία για τους «δοσίλογους τσανακογλείφτες», αλλά θα κάνει την οργή πράξη.
`
Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν ένα ρόλο. Στηρίζουν το Σαμαρά και την κατοχική Τρόικα. Η Χρυσή Αυγή, όσο είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ δεν χρειάζεται να στηρίξει φανερά. Στηρίζει όμως κρυφά. Είναι η παλιά ΕΠΕΝ (του Παπαδόπουλου) και είναι το alter ego του μονόφθαλμου πειρατή.
`
Αν χρειαστεί θα στηρίξει. Αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ και ο Κουβέλης, η χρυσή αυγή θα ήταν στην κυβέρνηση και θα ψήφιζε τα μέτρα. Θα είχε πάρει ίσως περισσότερα ανταλλάγματα από το λάος (Το Υπουργείο Άμυνας, Δημοσίων Έργων, Ναυτιλίας, το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ, το Παιδείας κα), αλλά θα ψήφιζε τους ίδιους νόμους του Μνημονίου. Ο Καμμένος είναι μεν η «παλιά» ΝΔ, (πράγμα που δεν είναι καθόλου καλό), δεν θα στηρίξει όμως Μνημόνιο εύκολα. Οι οπαδοί του, σφόδρα αντιμνημονιακοί, θα πάνε πολλοί από αυτούς εκτός δεξιάς πολυκατοικίας σε αυτή την περίπτωση.
`
Θέλουν λοιπόν να βάλουν κάποιο τώρα, που διαλύεται η μαφιόζικη τριάδα, να παίξει το ρόλο που είχε ο Φώτης πριν κάνα δυο χρόνια. Τότε ακριβώς, που μας τον παρουσίαζαν δήθεν σαν εναλλακτική λύση. Τον είχαν δεύτερο για ένα μεγάλο διάστημα, απ ότι θυμάστε καλά.
`
Το να πουν φυσικά την αλήθεια δεν πρόκειται. Τι να πουν; Ότι ο κόσμος δεν θέλει τα μέτρα και θα μαυρίσει σίγουρα το Σαμαρά, θα βγάλει εκτός βουλής τον Βαγγέλη και τον Κουβέλη;
`
Δείχνουν λοιπόν πτώση σε όλους. Για να μη δείξουν ότι χάνει ο «καταλληλότερος» και να πουν, ότι δήθεν ο κόσμος «κατανοεί την ανάγκη των μέτρων». Για «ξεκάρφωμα» δίνουν μισή μονάδα στο ΚΚΕ, του οποίου η άνοδος είναι ουσιαστική και πολύ μεγαλύτερη. Άλλωστε οι εξελίξεις το δικαιώνουν καθημερινά.
`
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επίσης άνοδο. Μπορεί προς το παρόν να μην είναι θεαματική, είναι όμως αρκετή να του δώσει τη νίκη όποτε γίνουν εκλογές. 
`
Πιστεύω ότι τα μικρότερα Αριστερά κόμματα ΑΝ ακούγονταν (πράγμα που δεν γίνεται, λόγω λογοκρισίας)  θα ήταν εντός βουλής. Δυστυχώς όμως ΔΕΝ ακούγονται, παρά μόνο σε λίγα site.
`
Η προσπάθεια παρουσίασης δυναμικής της χρυσής αυγής, έχει κύριο στόχο, οι δυσαρεστημένοι ειδικά της ΝΔ, να μην πάνε προς τα Αριστερά. Να πουν ότι και οι νεοναζί έχουν μια άλλη πρόταση! Να δέσουν τα γίδια, φέρνοντας αντί για γαλάζια λουριά, φαιές αλυσίδες. Οι νοσταλγοί της χούντας, δεν άλλαξαν. Ξέρουμε τι θα κάνουν, όσοι είμαστε παλαιότεροι. Θυμόμαστε το έργο και την κατάληξη της Απριλιανής δικτατορίας.
`
Ακόμη, οι ναζί έχουν γίνει ανάρπαστοι στα κανάλια.
Αυτό κάτι λέει. Οι βιομήχανοι είχαν δώσει υποστήριξη στον Αδόλφο το 1930 – 1940 για να μην βγουν οι Κομμουνιστές.  Οι ιδιοκτήτες καναλιών, οι πλουτοκράτες, ποιόν πιστεύετε ότι προτιμάνε; Την Αλέκα, τον Τσίπρα, κάποιον άλλο Αριστερό, που θα παλέψει ουσιαστικά για τα λαϊκά δικαιώματα; Η κάποιον τραμπούκο που έχουν και «ράμματα για τη γούνα του», αν χρειαστεί. Η κυβέρνηση της νέας δημαγωγίας έχει δύο δεκανίκια και ένα κρυφό στήριγμα.
`

Μην ακούτε τα γκάλοπ. Ακούστε τους γύρω σας τι λένε. Τον κόσμο στο δρόμο.
Εκεί ακριβώς στο δρόμο κι όχι στα κανάλια θα ακουστεί η φωνή μας. Και θα είναι τόσο δυνατή, ώστε ο άνεμος που θα δημιουργηθεί απ αυτή, θα παρασύρει τους χάρτινους πύργους.

Από Βαθύ κόκκινο

Υ.Γ. Προσθήκες σε τίτλο-υπότιτλος,μορφοποίηση δική μας

Advertisements
Προηγούμενο άρθρο
Σχολιάστε

3 Σχόλια

 1. ΣΤΥΛΙΑΝΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

   /  Σεπτεμβρίου 6, 2012

  ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΥΤΑ

  Μου αρέσει!

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Σεπτεμβρίου 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Αυγ.   Οκτ. »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: