Είναι προδότες και ξεπουλήμένοι …! (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πως να μη χαμογελάει, όταν με κάθε χάντρα πέφτει και δεκαχίλιαρο Ευρώ, στην υγεία των «κορόϊδων». Και έχει το θράσος ο ένοικος του «οίκου..» της Πατησίων, μετά μήνες απραξίας στον αρμαγεδώνα μέτρων να εξαγγέλλει και 24ωρη για «ξεκάρφωμα» ..στις 26 Σεπτέμβρη. Ας όψονται, όμως, όσες συνδ. ηγεσίες ανέχονται, συμμετέχουν και  στηρίζουν τέτοια υποκείμενα.

 ια τα Ελληνικά δικαστήρια και την « απονομή» της δικαιοσύνης είμαστε προκατειλημμένοι και  έχουμε επαληθευτεί  από τις κατά εξακολούθηση αποφάσεις τους σε βάρος της αγωνιζόμενης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.Το έχουμε  γράψει επανειλημμένα  και απερίφραστα ότι η δικαιοσύνη είναι «Τυφλή», Ταξική και σκληρή απέναντι στους καταπιεζόμενους αυτής της κοινωνίας, με σκοπό να συντηρήσει και να διαιωνίσει το απάνθρωπο σύστημα της Ταξικής εκμετάλλευσης.
`
   Επειδή -όπως διδάσκει και η ίδια η ζωή – οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες, σταχυολογήσαμε και σας παραθέτουμε από ιστοσελίδα  των αστικών συμφερόντων  εδώ απόφαση του  μονομελούς πρωτοδικείου Χαλκιδικής που κρίνει αντισυνταγματικές  τις μειώσεις των μισθών και την μετενέργεια.

Χωρίς βεβαίως να πανηγυρίζουμε  από αυτή την απόφαση αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε στις ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος και να τους πούμε για άλλη μια φορά.

 Είστε προδότες αργυρώνητοι  και ξεπουλημένοι..!

Από Βαθύ Κόκκινο

Υ.Γ. Τίτλοι, Λεζάντα φωτό, μορφοποίηση δική μας

Y.Γ1. Ελπίζουμε να μην κατηγορηθούμε, όπως στο 1ο σχόλιο  ΕΔΩ , πως κάνουμε κακό στην Ενότητα των εργαζομένων για όσα γράφουμε στη λεζάντα της Φωτό για τον εικονιζόμενο «εργαζόμενο» των πάρα πολλών δεκάδων χιλιάδων € το μήνα. Αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις…

 

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: