Διαγραφή Ν.Κιουτσούκη γ.γ. της ΓΣΕΕ και Πρ. της ΔΑΚΕ από τη Ν.Δ., δηλώσεις του και Δελτίο Τύπου ΔΑΚΕ-ΕΥΔΑΠ (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

«Οι συνοπτικές διαδικασίες της διαγραφής μου δείχνουν πως αισθάνονται τη Δημοκρατία, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία»

`

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, 23:56

«Οι συνοπτικές διαδικασίες της διαγραφής μου δείχνουν πως αισθάνονται τη Δημοκρατία, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Κιουτσούκης μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης για τη διαγραφή του.

«Είναι τιμή μου που με διέγραψαν», συνεχίζει, «για τις αξίες που υπερασπίζομαι εδώ και 35 χρόνια και γιατί υπερασπίζομαι τα δίκαια των εργαζομένων».

«Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα θα συνεχίζει να μάχεται για την ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος» καταλήγει ο κ. Κιουτσούκης.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης:
Εκτός Ν.Δ. ο Νίκος Κιουτσούκης

Πηγή

`

Δελτίο Τύπου ΔΑΚΕ-ΕΥΔΑΠ

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στελέχη της ΔΑΚΕ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Ν.Δ. με σκοπό να παραδώσουν επιστολή με τις θέσεις της ΔΑΚΕ, σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων που πρόκειται να φέρει στη Βουλή η Κυβέρνηση.

O Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Τζαβάρας άνοιξε “διάλογο” με τους παρευρισκόμενους συνδικαλιστές εξαπολύοντας ύβρεις και απειλές φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να δηλώσει απροκάλυπτα ότι είναι υπέρ της απόλυσης 150.000 εργαζομένων. Σήμερα, αντί ο Πρόεδρος της Ν.Δ. να διαγράψει τον κ. Τζαβάρα, εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό, διέγραψε τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και Γ.Γ. της ΓΣΕΕ κ. Νίκο Κιουτσούκη.

Τέτοιου είδους ενέργειες, το μόνο που πετυχαίνουν είναι η συρρίκνωση του κόμματος της Ν.Δ. σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Καταδικάζουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια και δηλώνουμε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις δεν κάμπτουν την αγωνιστικότητά μας, αντίθετα δυναμώνουν περισσότερο τον αγώνα μας. Στις κρίσιμες αυτές ώρες, η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ στηρίζει απόλυτα τις κοινές συνδικαλιστικές θέσεις και όλες τις ενέργειες του Προέδρου της ΔΑΚΕ ΙΤ. Το καθήκον μας είναι να εκφράζουμε την αγωνία και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των Εργαζομένων. Η Ν.Δ. οφείλει, πριν να είναι αργά, αντί να διαγράφει τα στελέχη της, να τηρήσει όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά στον Ελληνικό λαό και δεσμεύτηκε να τα κάνει πράξη. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ Αγγελάκης Μανώλης

Κιουτσούκης: Παρουσιάζουν ως μόνη λύση αυτό που καταψήφισε ο λαός

«Εγώ δεν επιλέγω να συνομιλώ με κανέναν από τους πολιτικούς, επιλογή  μου είναι να συνομιλώ με τους άνεργους συναδέλφους μου που δεν μπορούν  να τα βγάλουν πέρα, με τους συναδέλφους μου που έχουν να πληρωθούν 6 και  7 μήνες από τους εργοδότες τους», απάντησε σε ραδιοφωνική του  συνέντευξη (Κανάλι 1)ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.

«Δεν ήταν αυτές οι θέσεις που εκφράστηκαν πριν τις 16 Ιουνίου. Εμείς  δεν κάναμε πίσω στις θέσεις μας. Αλλοι θέλουν να κάνουν το μνημόνιο  ιδιοκτησία τους… υτοί που λένε ότι το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί  απαρέγκλιτα. Και ο κ. Σαμαράς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πολλοί  άλλοι», παρατήρησε ο κ. Κιουτσούκης και κάλεσε τους βουλευτές να  ανακτήσουν την αξιοπιστία τους και στο εσωτερικό.

«Αν κάποιοι αισθάνονται καλά ή είναι ήρεμοι γιατί παίρνουν 6.000 και  7.000 και 8.000 ευρώ και εννοώ τους βουλευτές που τα παίρνουν γιατί τους  εξέλεξε ο ελληνικός λαός – πρέπει να ανακτήσουν την αξιοπιστία τους στο  εσωτερικό και όχι μόνο να πηγαίνουν στο εξωτερικό να την ανακτήσουν»,  σημείωσε με νόημα και στο ίδιο ύφος πρόσθεσε:

«Αν επαναδιαπραγμάτευση σημαίνει συνέχιση της πολιτικής του  μνημονίου, συνέχιση των μέτρων που παίρνονται εις βάρος των πολιτών, των  συνταξιούχων, των ανέργων, των εργαζομένων, τότε δεν χρειαζόταν να  γίνουν εκλογές». Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε ο κ. Κιουτσούκης, «αυτό που  απέτυχε, καταδίκασε και καταψήφισε ο ελληνικός λαός δεν μπορεί κάποιοι  σήμερα να το παρουσιάζουν ως ζεσταμένο πιάτο, ως μόνη λύση».

 

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: