ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ:Aνακοίνωση μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ

O ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ

Από πρόσφατη κινητοποίηση της καταμέτρησης στη Λαοδικείας.

Εισαγωγή σύνταξης: Στη καταμέτρηση έλαχε ο κλήρος του πειραματόζωου του προσωπικού της ΕΥΔΑΠ, όπως στην Ελλάδα του πειραματόζωου της ΕΥΡΩΠΗΣ. Ένταση λοιπόν και κλιμάκωση του αγώνα των καταμετρητών, σε συνδυασμό πάντα με την κοινή δράση όλων, που καθυστερεί λίγο,  γιατί η ένταση της επίθεσης και ο ανάλγητος τρικέφαλος μνημονιακός αντίπαλος εσωτερικού (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), και εξωτερικού (ΔΝΤ,Ε.Ε. ,ΕΚΤ) για να λυγίσουν δεν αρκεί η πίεση ενός κλάδου, ούτε καν μιάς ΔΕΚΟ, αλλά όλων μαζύ, Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα,  όπως δυνατά βάζει το θέμα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με τον Πρόεδρο της που εκπλήσσει ευχάριστα.ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1 Οκτωβρίου 2012
Αγαπητοί συνάδελφοι,
ην Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήσαμε έκτακτη συνέλευση καταμετρητών, στην οποία αποφασίσαμε ομόφωνα να αρνηθούμε την από 1/10/2012 υλοποίηση του προγράμματος καταμέτρησης, που μας υποχρέωνε σε διπλασιασμό του ημερήσιου όγκου εργασίας μας, χωρίς αμοιβή. Η συνέλευση εξουσιοδότησε το ΔΣ να προκηρύξει προειδοποιητικές ωριαίες στάσεις εργασίας από 3-5 Οκτωβρίου.
`
Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Απεργίας πληροφορηθήκαμε, ότι στην ημερήσια διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, υπήρχε θέμα «παροχής εξουσιοδότησης στο διευθύνοντα σύμβουλο για την διαπραγμάτευση με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης της καταμέτρησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών» καθώς επίσης και «την προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάθεση και εκπόνηση  μελέτης σε εξειδικευμένο μελετητικό γραφείο το οποίο, μετά από έρευνα που θα διεξαγάγει ώστε να λάβει υπ’ όψιν τις διαδικασίες καταμέτρησης που εφαρμόζονται σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές και ελληνικές πόλεις από τους αρμόδιους φορείς, θα υποβάλει στην Ε.ΥΔ.Α.Π. πρόταση  σχετικά με τις ενδεδειγμένες διαδικασίες καταμέτρησης, που πρέπει να  ακολουθηθούν, ώστε να καταστεί η εν λόγω διαδικασία λειτουργικότερη και αποτελεσματικότερη».
`
Αμέσως το Δ.Σ. του συλλόγου κάλεσε όλους τους συναδέλφους καταμετρητές σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Λαοδικείας, όπου θα συνεδρίαζε το Δ.Σ.
Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου το πρωί, μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης της Ομοσπονδίας, έγινε συνάντηση Μπάρδη – Ομοσπονδίας – Συλλόγων Καταμέτρησης & Προσωπικού, στην οποία  συμφωνήθηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας (αποτελούμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες, εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας και των δύο σωματείων), η οποία μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα κάνει προσπάθεια εξεύρεσης λύσης του προβλήματος από την καθυστέρηση του προγράμματος καταμέτρησης.
`
Στην ίδια συνάντηση ο κ. Μπάρδης, επέμεινε στην λήψη απόφασης από το Δ.Σ., αλλά με «πάγωμα» της διαδικασίας υλοποίησης της απόφασης μέχρι τις 10/10/2012.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οι παρόντες συνάδελφοι στη Λαοδικείας κάναμε ομαδική παρέμβαση στο Δ.Σ., με σκοπό να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος. Τελικά, μετά από αποδοχή αιτήματός μας το θέμα συζητήθηκε πρώτο, με την παρουσία του προεδρείου του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταμέτρησης. Μετά από πολύωρη συζήτηση και την αρνητική ψήφο των δύο εκπροσώπων των εργαζομένων, το Δ.Σ., ενέκρινε την εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου με την δέσμευση του κ. Μπάρδη για πάγωμα των διαδικασιών ανάθεσης μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καταμέτρηση, δεν ξεκίνησαν τελευταία.
Οφείλονται αποκλειστικά στην, επί σειρά ετών, αδιαφορία των διοικήσεων για την μείωση του προσωπικού της καταμέτρησης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η τελευταία πρόσληψη καταμετρητή έγινε το 1995, ενώ από τότε έχουν συνταξιοδοτηθεί δεκάδες συνάδελφοι. Η μείωση του προσωπικού με την, παράλληλα, ραγδαία ανοικοδόμηση και αύξηση των μετρητών, υποχρέωσε τις διοικήσεις να προχωρήσουν σε έκτακτες καταμετρήσεις από το υπάρχον προσωπικό, χωρίς να λύνεται οριστικά το πρόβλημα.
`
Η μνημονιακή πολιτική της περιβόητης «περικοπής του μισθολογικού κόστους στις ΔΕΚΟ», οδήγησε την σημερινή διοίκηση, στην εξωφρενική απόφαση για αναδρομική παρακράτηση και μη καταβολή των δεδουλευμένων Ιουλίου-Αυγούστου, με αποκορύφωμα την πρωτοφανή εντολή της διοίκησης, η πρόσθετη απασχόληση (έκτακτες καταμετρήσεις) να γίνεται χωρίς αμοιβή!!!
`
Εκ των υστέρων κρίνοντας, από τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, προκύπτει ότι η διακοπή του προγράμματος των επ’ αμοιβή έκτακτων καταμετρήσεων, η εντολή για ημερήσια απασχόληση έως και 550 μερίδες (διπλάσιος όγκος δουλειάς), η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπορούσε να γίνει δεκτή, αποσκοπούσε στο να μείνουν εκατοντάδες βιβλία αμέτρητα, έτσι ώστε υπό το βάρος της απώλειας εσόδων να δικαιολογηθεί η απευθείας ανάθεση της καταμέτρησης σε εργολάβο.
`
Ο παραπάνω συλλογισμός προκύπτει αβίαστα από την εισήγηση Μπάρδη στο Δ.Σ. της εταιρείας, όπου ψευδώς αναφέρεται ότι η καθυστέρηση στην ανάγνωση των βιβλίων οφείλεται στην… «αποχή των καταμετρητών από την εργασία τους»!
Μάλιστα ο ίδιος ψευδής ισχυρισμός, περί «αποχής» των εργαζομένων, και όχι η σκόπιμη (;) έλλειψη προσωπικού, χρησιμοποιείται στην ίδια εισήγηση για να προετοιμαστεί το έδαφος (προκήρυξη σχετικής μελέτης) για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της καταμέτρησης.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο Σύλλογος, έστω και την τελευταία στιγμή και παρά την φανερή σκοπιμότητα της διοίκησης να καταφύγει σε εργολάβο, θα συμμετάσχει στην υπό σύσταση ομάδα εργασίας, με σκοπό να προτείνουμε λύσεις άμεσα υλοποιήσιμες, με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και προς όφελος της εταιρείας.
Μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαμε προκηρύξει, καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική εγρήγορση.
`
Σύντομα θα κληθούμε σε γενική συνέλευση προκειμένου να συζητήσουμε τις εξελίξεις από τις εργασίες της επιτροπής, την πορεία της νομικής μας παρέμβασης για τα δεδουλευμένα, βασισμένοι στις ομόφωνες αποφάσεις των πρόσφατων συνελεύσεών μας για ενωτική και αγωνιστική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Για το ΔΣ του Συλλόγου Καταμέτρησης
              Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας
           Αλέκος Μερσινιάς                                                   Νίκος Βελαώρας
Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Σεπτεμβρίου 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Αυγ.   Οκτ. »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: