Το ιδιαίτερο γραφείο του Μεϊμαράκη, οι τοκογλυφίες και η αυτοκτονία

Εισαγωγή: Ftanei_pia

Αυτοί μας κυβερνούν:

Ο ένας 30ς τη τάξει πολιτειακός παράγων,μετά τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό

Ο άλλος αρχηγός του 2ου που συμμετέχει στην κυβέρνηση κόμματος.

Πρέπει να ξαναψηφιστούν! Επειγόντως!

Απολύτως !<—κλικ

ΑΠΟ:

Του Κώστα Παπάζογλου – HOT DOC

Τον Δεκέμβριο του 2009, ο συνεργάτης και κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητο του. Ένα ιδιόχειρο σημείωμα εξηγούσε πως ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν πήγε στην κηδεία του παιδικού του φίλου. Η παράξενη απουσία του υπουργού ήταν το λιγότερο. Από το σημείωμα του αυτόχειρα έλειπε μια σελίδα, ενώ στις υπόλοιπες τέσσερις ενέπλεκε τον αδελφό της ιδιαιτέρας του Μεϊμαράκη σε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών. Μια φράση της ιδιαιτέρας του υπουργού, «μην βγάλετε την 5η σελίδα γιατί θα κάψουμε τον Μεϊμαράκη», είναι ίσως μια εξήγηση που δεν μπορεί να δώσει η έρευνα της Αστυνομίας. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, κάποιος ανώνυμος τηλεφώνησε στην κόρη του αυτόχειρα για να της πει πως θα πεθάνει αν συνεχίσει την υπόθεση.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2009, ο Νίκος Κοτσαυτάκης, παιδικός φίλος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και συνεργάτης του από το 2004, πάρκαρε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά και τον θώρακα με καραμπίνα. Δίπλα του βρέθηκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα και μια πράξη κατάσχεσης για το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Στο σημείωμα του -ένα χειρόγραφο ενός ταραγμένου ανθρώπου που προσπαθεί στον λίγο χρόνο πριν το τέλος να δώσει εξηγήσεις για ό,τι κάνει- η πρώτη φράση είναι το ίδιο σκληρή με την εικόνα του νεκρού: «Με έμπλεξε πολύ άσχημα Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Χ. Ευάγγελος του Ανδρέα, κάτοικος Χαλανδρίου. Μου δάνεισε με επιταγές 68.000 ευρώ θα τα βρείτε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, είναι στο όνομα μου και τις έχω εισπράξει, και μου ζήταγε 1.οοο% τόκο και με ανάγκασε να του κάνω προσημείωση και με εκβίαζε με πλειστηριασμούς».

Η υπόθεση θα ήταν μια απλή υπόθεση τοκογλυφίας, αν ο Ευάγγελος Χ., τον οποίο κατονομάζει ως εκβιαστή, δεν ήταν αδελφός της ιδιαιτέρας του Μεϊμαράκη, η οποία ενεπλάκη και η ίδια στην υπόθεση με έναν περίεργο τρόπο. Ο συνεργάτης του υπουργού Άμυνας πέφτει θύμα τοκογλύφων που δείχνουν να λειτουργούν μέσα στο ίδιο το υπουργικό γραφείο.

«Μην βγάλετε την 5η σελίδα, θα κάψουμε τον Μεϊμαράκη»

Την ημέρα της αυτοκτονίας του Νίκου Κοτσαυτάκη, η οικογένεια του τον αναζητούσε επί ώρες. Η σύζυγος του Μαρίνα επικοινώνησε με την ιδιαιτέρα του Μεϊμαράκη, Β.Χ., για να ρωτήσει αν είχαν νέα του. Η Β.Χ. απάντησε πως δεν τον είχε δει, πήγε στο σπίτι της οικογένειας Κοτσαυτάκη στο Χαλάνδρι και άρχισε να κάνει τηλεφωνήματα αναζητώντας τον Νίκο Κοτσαυτάκη. Αφού επικοινώνησε με κάποιον Αλβέρτο τηλεφωνικά, έμαθε πως ο Κοτσαυτάκης είχε αυτοκτονήσει αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα. Μπροστά στην οικογένεια του άρχισε να κάνει διάφορα τηλεφωνήματα. Ένα από αυτά το έκανε χρησιμοποιώντας άλλο κινητό προς κάποιον που αποκαλούσε «Αρχηγέ μου», και του ζητούσε επιτακτικά να εξαφανιστεί η πέμπτη σελίδα του σημειώματος. Όπως έχει καταθέσει η κόρη του Κοτσαυτάκη, Έφη, η Β.Χ, είπε σε αυτόν που αποκαλούσε «αρχηγό»: «Τι; Εξοπλισμοί; Να μην βγάλετε την πέμπτη σελίδα γιατί θα κάψουμε τον Μεϊμαράκη». Η Έφη Κοτσαυτάκη τη ρώτησε: «Τι είναι αυτά που λες; Εξοπλισμοί;», και η Β.Χ. απάντησε: «Προμήθειες όπλων». Ενώ η οικογένεια ήταν σοκαρισμένη ακόμη από την είδηση, η Β.Χ. τους έλεγε: «Τώρα θα χάσετε και το σπίτι σας από τον αδελφό μου».

Όταν η οικογένεια ενημερώθηκε ώρες αργότερα για την αυτοκτονία επίσημα από το Αστυνομικό Τμήμα Μελισσιών, της γνωστοποιήθηκε πως βρέθηκε ένα πεντασέλιδο σημείωμα του αυτόχειρα. Όταν όμως έγινε η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων, το σημείωμα ήταν τεσσάρων σελίδων και όχι πέντε. Το γράμμα του Νίκου Κοτσαυτάκη φαίνεται πραγματικά να τελειώνει στην τέταρτη σελίδα απότομα, με την αναφορά των τηλεφώνων κάποιου από αυτούς που κατηγορεί για τοκογλυφία. Δεν υπάρχει κανένας αποχαιρετισμός, προσπάθεια να δικαιολογηθεί η πράξη της αυτοκτονίας ή κάποιες αναφορές στη σύζυγο και τα παιδιά του. Αυτή η ασυνήθιστη πρακτική για αυτόχειρα κάνει επίσης την οικογένεια Κοτσαυτάκη να θεωρεί βέβαιο πως υπήρξε και πέμπτη σελίδα, όπως την είχε ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα, η οποία εξαφανίστηκε.

Ο κύκλος Μεϊμαράκη

Ολόκληρη η επιστολή του αυτόχειρα αναφέρεται στον Ε.Χ., αδελφό της ιδιαιτέρας του Μεϊμαράκη (Β.Χ.), ο οποίος του δάνειζε τοκογλυφικά και τον εκβίαζε, ενώ δεχόταν και απειλές για απαγωγή της κόρης του. Ο κύκλος των ανθρώπων του πρώην υπουργού Άμυνας και εργοδότη του εμφανίζεται να είναι αυτός για τον οποίο γράφει: «Ας πάρει τα ματωμένα χρήματα το παιδί του». Τον ίδιο τον Μεϊμαράκη τον αποκαλεί «κουμπάρο και παιδικό φίλο» και του ζητάει να «κοιτάζει την οικογένεια» που αφήνει πίσω.

`
Ο πρώην υπουργός όμως δεν πήγε ούτε στην κηδεία του συνεργάτη του, αλλά ούτε απάντησε στις εκκλήσεις της οικογένειας για να βοηθήσει να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Αν οι καταγγελίες της οικογένειας Κοτσαυτάκη, που κοινοποιήθηκαν με υπόμνημα του δικηγόρου Αλέξη Κούγια στην Εισαγγελία Αθηνών, είναι αληθινές, τότε η ιδιαιτέρα του Μεΐμαρακη— Β.Χ. ήταν εκείνη που φρόντισε να εξαφανιστεί η πέμπτη σελίδα του σημειώματος. Τι περιείχε όμως αυτή η σελίδα, που να ήταν πιο σημαντικό και επιβαρυντικό από την ενοχοποίηση του ίδιου του αδελφού της που υπάρχει στο υπόλοιπο σημείωμα; Η οικογένεια Κοτσαυτάκη ζήτησε να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για τα τηλέφωνα του αυτόχειρα, αλλά και όσων ενεπλάκησαν στην υπόθεση. Πρωτίστως των τηλεφώνων της Β.Χ., για να εντοπιστούν οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε και με την παρέμβαση τους κατάφερε ίσως να εξαφανίσει την κρίσιμη σελίδα του ημερολογίου.

Ο αδελφός της Β.Χ., παράγοντας της ΝΔ και μέλος του στενού κύκλου του Μεϊμαράκη, εμφανίζεται ως πολιτικός μηχανικός, αλλά με πραγματική δραστηριότητα κατά τον αυτόχειρα την τοκογλυφία. Η ανακριτική έρευνα ως τώρα αντιμετωπίζει την υπόθεση ως μια συμβατική υπόθεση τοκογλυφίας που οδήγησε σε αυτοκτονία, παραβλέποντας τη σχέση με ισχυρούς πολιτικούς κύκλους. Πως όλη αυτή η υπόθεση, δηλαδή, διαδραματίστηκε σε προθάλαμους υπουργικών γραφείων. Αν ένας άνθρωπος στο περιβάλλον ενός υπουργού κάνει τοκογλυφίες, τότε κάλλιστα μπορεί να διαχειρίζεται και μαύρο πολιτικό χρήμα.

Απειλές και παρακολουθήσεις

Παρότι η οικογένεια του Κοτσαυτάκη δηλώνει πως δεν είχε καμιά ένδειξη για τις δοσοληψίες του αυτόχειρα με τοκογλύφους, υπήρξαν περιστατικά που είχαν τρομοκρατήσει την κόρη του Εφη Κουτσαυτάκη. Το 2008 είχε αναφέρει στην Αστυνομία τρία περιστατικά με ανθρώπους που την παρακολουθούσαν ή προσπάθησαν να την σταματήσουν στο δρόμο. Σε ένα από αυτά, στην πλατεία Κένεντυ στο Χαλάνδρι, κάποιος της έκανε νόημα να σταματήσει δίπλα στο αυτοκίνητο του που φαινόταν χαλασμένο στην άκρη του δρόμου. Όταν αρνήθηκε να ανοίξει το τζάμι του αυτοκινήτου της, άρχισε να το χτυπάει δυνατά. Κατάφερε να ξεφύγει, αλλά ο άγνωστος άρχισε να την ακολουθεί με το «χαλασμένο» αυτοκίνητο. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου, η Έφη Κοτσαυτάκη δέχτηκε ένα ακόμη απειλητικό τηλεφώνημα που προειδοποιούσε πως θα πεθάνει αν συνεχίσει την υπόθεση.

Στις 3:20 το ξημέρωμα, δέχθηκε κλήση από απόρρητο αριθμό και όταν απάντησε άκουσε το απειλητικό μήνυμα από φωνή που μάλλον είχε δεχθεί ηλεκτρονική παραμόρφωση.
Είναι εντυπωσιακό πως ο κατονομασθείς ως τοκογλύφος από τον αυτόχειρα συνεχίζει να διεκδικεί την περιουσία του, αρνούμενος πως έκανε τοκογλυφία. Υποστηρίζει πως απλώς δάνειζε χρήματα στον Κοτσαυτάκη χωρίς παραστατικά και αυτός δέχτηκε να υποθηκεύσει το σπίτι του.

Η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης καρκινοβατεί, αφού όχι μόνο είναι ένας δικαστικός φάκελος από τους χιλιάδες για τοκογλυφία, αλλά αλλάζει και ο ανακριτής στην υπόθεση. Το αν η υπόθεση σχετίζεται, πέρα απ” όσα υποστηρίζει η οικογένεια, με πολιτικό χρήμα ή εξοπλισμούς μπορεί να το αποδείξει μόνο η έρευνα υπό ένα άλλο πρίσμα. Προϋποθέτει δηλαδή άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και άρση απορρήτου επικοινωνιών. Μέχρι τότε, αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι αυτό που περιγράφει η οικογένεια στο υπόμνημα της στον εισαγγελέα: «Τη δράση των τοκογλύφων και εκβιαστών ενίσχυσε εν προκειμένω η γνωριμία του οικείου μας με την αδελφή του κατανομασθέντος ως τοκογλύφου, Β.Χ., επίσης συνεργάτιδα του κ. Μεϊμαράκη, στο πολιτικό γραφείο του τελευταίου, στοιχείο που καταδεικνύει τη συντονισμένη και σε μεγάλο βαθμό συγκαλυμμένη δράση προσώπων που κινούνται σε πολιτικούς κύκλους υψηλής στάθμης».

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Οκτώβριος 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Σεπτ.   Νοέ. »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: