ΠΑΜΕ ΕΥΔΑΠ: Όταν τα πράγματα δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα τόσο το χειρότερο …γι’αυτή!

(ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ Σ.Κ. ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ)

`

Κακώς δυσανασχέτησαν οι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ ΕΥΔΑΠ που αποκαλύψαμε στο προσωπικό ΕΔΩ  και ΕΔΩ την υποκριτική τους στάση, που ανέχονταν την διοίκηση του Συλλόγου Προσωπικού (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) να παραμένει στη θέση της και να μην κάνει ως όφειλε εκλογές, ενώ έληξε η θητείας της πριν 4,5 μήνες

Και όταν κάτω από τη γενική κατακραυγή του προσωπικού αποφασίστηκαν να γίνουν βγήκαν να μας κατηγορήσουν γιατί δεν γράψαμε ότι με επιστολή τους στο Δ.Σ. του Σ.Π. το κατήγγειλαν για την παράνομη αυτή του στάση.

Και όταν τους είπαμε να μας στείλουν την επιστολή που αναφέρονται, να τη δημοσιεύσουμε στο blog και αν ευσταθούν όσα λεν να επανορθώσουμε. ακόμα την περιμένουμε

Γιατί;

Μα απλούστατα γιατί δεν υπάρχει.

Στη μοναδική επιστολή τους, στο Σ.Π. για ανεξήγητους λόγους ούτε καταγγέλλουν, ούτε διαμαρτύρονται ούτε απαιτούν απειλώντας ακόμη και με δικαστική προσφυγή για το πρωτοφανές στην ΕΥΔΑΠ, εκλογικό και συνδικαλιστικό αυτό πραξικόπημα, αλλά περιορίζονται τυπικότατα  να ζητήσουν την άμεση σύγκλιση Δ.Σ. για να συζητήσει το θέμα των εκλογών…..

Με συνέπεια να ….τρομάξει τόσο το προεδρείο ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ απ’την επιστολή τους ώστε να παρατείνει την παραμονή του και άλλους μήνες και να αποφασίσει την προσφυγή στις  εκλογές, μόνον όταν πήρε έκταση η παρανομία τους και όταν έμαθαν ότι γίνονταν σκέψεις για προσφυγές  στα δικαστήρια, έκπτωση του ΔΣ και διορισμό προσωρινού Δ.Σ. με μόνη αρμοδιότητα να κάνει εκλογές.

Έτσι έχουν τα πράγματα και καλό είναι αν αυτά δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα, να προσπαθούμε να τα αλλάξουμε και όχι …την πραγματικότητα.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: