Όσα δεν προβλήθηκαν επαρκώς από τη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

-Και που κατά σύμπτωση αφορούσαν το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ,

που προχωράει ταχύτατα.

Η γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει στο 8΄:05″ « εγώ πήγα να ιδιω….να,να,να ..να μπορέσω να διοικήσω.. »

Τρεις φορές πέταξε τη μπάλλα στην εξέδρα αποφεύγοντας να απαντήσει στους δημοσιογράφους, που τον ρωτούσαν επίμονα τι λέει για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ Και μία ακόμη φορά απέφυγε την πλάγια ερώτηση «αν χωρίς παρεμβάσεις και χρηστή διοίκηση θα παρέμεινε η ΕΥΔΑΠ στο δημόσιο» .

Και αν επιμένουμε στη συνέντευξη δεν είναι γιατί πιστεύουμε στο παραμικρό το τι θα πει ένας στυγνός νεοφιλελεύθερος τεχνοκράτης που κοιμάται με προσευχή στο θεό της αγοράς και ξυπνάει με καλημέρα στη θεότητα του κέρδους. Για αυτό άλλωστε και τον έβαλαν εκεί.

Αν επιμένουμε είναι για να δείξουμε τα φούμαρα και τις αγιογραφίες που αναπαράγονται, είτε με το καταμετρητή Σάκη, (έχει ή όχι καμμιά σχέση η επιλογή με τον συνώνυμο τηλεοπτικό  υδραυλικό;), είτε με την αναδημοσίευση των τετριμμένων κοινοτοπιών στο ΒΗΜΑ-FM. Σου λέει ο άλλος:  ας αναδημοσιεύσουμε την αγιογραφία, ποιός κάθεται τώρα να ακούσει 8 λεπτών βίντεο; Έλα όμως που κάποιοι κάθονται, ακούνε και δημοσιεύουν!

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση, ακούστε το ηχητικό και βγάλτε τα συμπεράσματα σας, για τον που το πάει ο κ. Στέλιος Σταυρίδης.

-Εκτενή απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα της συνέντευξης:

*Κουβέντα για μείωση τιμών και ας λιμοκτονεί η κοινωνία

Δημος/φος: Άκουσα κάτι για μείωση τιμών ενδεχομένως;

Σταυρίδης: Μία μείωση τιμών θα σηματοδοτούσε έτσι ένα σήμα, κοιτάξτε ξοδέψτε άφοβα. Δεν είναι έτσι. …

Όμως ..μπορεί να πέσει η κατανάλωση ρεύματος της ΔΕΗ…

Δημος/φος:..δηλαδή αναρωτιέμαι στο τέλος αυτής της κουβέντας δεν υπάρχει η ιδιωτικοποίηση,  η αποκρατικοποίηση , η εκχώρηση του μάνατζμεντ της ΕΥΔΑΠ σε κάποιο στρατηγικό επενδυτή;

Σταυρίδης: Κοιτάξτε η διαδρομή μιας  εταιρείας και ο manager κυτάξτε εγώ είμαι ο manager είναι μία διαδρομή που δεν τελειώνει ποτέ. (σ.σ.άλλο σας ρώτησε κ. Σταυρίδη μας..). Τι κάνει ο μέτοχος με τις μετοχές του, αν τις κρατάει, τις δίνει σε κάποιον άλλο  (σ.σ. τις πετάει στη θάλασσα.) , σε ποιόν τις δίνει , με ποιόν τρόπο τις δίνει, με ποιο τίμημα τις δίνει δεν αφορά το μάνατζμεντ της εταιρείας (!!), ούτε μπορεί η εταιρεία να επηρεάσει.

Δημος/φος: …Θα άξιζε μια ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ ή θάταν καλύτερα …

Σταυρίδης: Κοιτάξτε .Επαναλαμβάνω ότι αυτό που έχει σημασία είναι η εταιρεία να διοικείται σωστά (σ.σ. λες και είπε κανείς το αντίθετο…).

Δημος/φος: …Συνεπώς λέτε ότι θα μπορούσε να μείνει και στο Δημόσιο εάν το μάνατζμεντ (διακόπτει )

* Αποφεύγει απάντηση: διότι, επειδή

Σταυρίδης: ..Η προσωπική μου άποψη διαχρονικά είναι ότι οι εταιρείες του δημοσίου γιατί είναι όλες , γιατί δεν μπορούν να αποδώσουν αυτό που πράγματι μπορούν. Διότι υπάρχουν άπειρες παρεμβάσεις , … «πράγματα που είναι αδιανόητα»,. «εγω δεν θα δεχθώ τις παρεμβάσεις».(σ.σ. είναι μήπως λάθος το συμπέρασμα μας ότι η φιλοσοφία του κ. Σταυρίδη είναι πως επειδή υπάρχουν άπειρες παρεμβάσεις θα πρέπει να βγαίνει στο σφυρί κάθετι δημόσιο;)    (σ.σ. και το κερασάκι των δήμων με τα 222 εκατ. €  χρέη τους  κτλ. .).

Και το ερώτημα του δημοσιογράφου αν θα μπορούσε να μείνει η ΕΥΔΑΠ στο δημόσιο ξεπερνιέται με νεοφιλελεύθερους εκ του  ασφαλούς ηρωϊσμούς στις πιέσεις κλπ κλείνοντας με το κλου «αστειεύεστε πως θα δεχθώ καμμιά παρέμβαση» και εγώ «είμαι και άνθρωπος πάρα πολύ εξωστρεφής»….

* Άλλη τρίπλα, μάλλον ..άλμα

Δημος/φος: Συνεπώς εσείς θεωρείτε πως με μία χρηστή διοίκηση, διακομματικής αποδοχής δεν θα υπήρχε κανένας λόγος ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ…

Σταυρίδης: ..Κοιτάξτε . Το συμπέρασμα αυτό είναι λίγο άλμα. Κατ’αρχήν δυστυχώς καμμιά διοίκηση δεν είναι διακομματική, διότι ..όταν προτείνεται ένας διοικητής από μία κυβέρνηση όλη η συμπολίτευση τον υπερψηφίζει, και όλη η αντιπολίτευση τον καταψηφίζει. Εμένα π.χ. η αντιπολίτευση με καταψήφισε γιατί δεν θέλει την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ (σ.σ. Πέστο χρυσόστομε! Άρα εσύ την θέλεις και ας μην μας το λες καθαρά, τόση ώρα, αλλά πλαγίως:  «είναι λίγο άλμα!»).

* Γλώσσα λανθάνουσα στο 8΄:05″

Αυτό δεν έχει ειρμό! Εγώ πήγα να ιδιω…(σ.σ. γλώσσα λανθάνουσα), να,να,να…να μπορέσω να  διοικήσω την εταιρεία. Όχι να την ιδιωτικοποιήσω. Το τι θα κάνει ο μέτοχος είναι κουβέντα με το ΤΑΙΠΕΔ και την Κυβέρνηση.

Η Συνέντευξη κ. Σ. Σταυρίδη στον BHMA FM

————————————————————————–

Και τι ανέβασε το blog  του Συλ. Εργαζομένων από τη συνέντευξη και το video

Η ΕΥΔΑΠ είναι μια σπουδαία εταιρεία. Δεν θα κάνει απολύσεις, με περίπου 2.500 ανθρώπους. Είναι ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί, με τεράστια  περιθώρια βελτίωσης.
Η ΕΥΔΑΠ, ως εταιρεία του Δημοσίου, δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο, λόγω παρεμβάσεων.

Οι δήμοι της Δυτικής και Ανατολικής Αθήνας παίρνουν νερό από την ΕΥΔΑΠ, το δίνουν στους δημότες τους, το εισπράττουν κανονικά, δεν πληρώνουν όμως την ΕΥΔΑΠ κι έχουν φτάσει να χρωστάνε 222 εκατ. ευρώ. Κατά 2 εκατ. ευρώ τον μήνα αυξάνεται αυτό το χρέος. Όταν πας να ασκήσεις μια πίεση, αρχίζουν οι παρεμβάσεις. Εγώ, όμως, δεν θα δεχτώ καμία παρέμβαση. Εγώ διοικώ την ΕΥΔΑΠ. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις και δεν θα ρωτήσω τη γνώμη κανενός έξω από το μαγαζί.

Επίλογος:

Καταλάβαμε, καταλάβαμε πολλά και καλά κ. Σταυρίδη

Γι’αυτό και σας κάνουμε

την αφιέρωση

Advertisements
Σχολιάστε

4 Σχόλια

 1. BHMA FM

  Την Τρίτη 20/11/2012 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ μίλησε στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη (καθημερινά 06:00-08:00) για τα χρέη των δήμων προς την εταιρεία και σχολίασε:

  Η ΕΥΔΑΠ είναι μια σπουδαία εταιρεία. Δεν θα κάνει απολύσεις, με περίπου 2.500 ανθρώπους. Είναι ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί, με τεράστια περιθώρια βελτίωσης.
  Η ΕΥΔΑΠ, ως εταιρεία του Δημοσίου, δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο, λόγω παρεμβάσεων.
  Οι δήμοι της Δυτικής και Ανατολικής Αθήνας παίρνουν νερό από την ΕΥΔΑΠ, το δίνουν στους δημότες τους, το εισπράττουν κανονικά, δεν πληρώνουν όμως την ΕΥΔΑΠ κι έχουν φτάσει να χρωστάνε 222 εκατ. ευρώ. Κατά 2 εκατ. ευρώ τον μήνα αυξάνεται αυτό το χρέος. Όταν πας να ασκήσεις μια πίεση, αρχίζουν οι παρεμβάσεις. Εγώ, όμως, δεν θα δεχτώ καμία παρέμβαση. Εγώ διοικώ την ΕΥΔΑΠ. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις και δεν θα ρωτήσω τη γνώμη κανενός έξω από το μαγαζί
  http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=484746
  ΔΟΥΡΕΙΟΣ
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

  Μου αρέσει!

  Απάντηση
  • Δεν κατάλαβα το γιατί προβλήθηκαν κατά κόρον οι γνωστές τεχνοκρατικές διαπιστώσεις ενός άκρως νεοφιλελεύθερου και αδίστακτου μάνατζερ περί της ΕΥΔΑΠ, και παραμερίστηκαν οι δύσκολα αποκρυπτόμενες θέσεις του για επικείμενο ξεπούλημα, για το μέλει γενέσθαι όσον αφορά αμοιβές, συνθήκες και όρους εργασίας του προσωπικού και απομάκρυνση της από το δημόσιο και κοινωφελή χαρακτήρα της. Δεν τις γνωρίζουμε άραγε;

   Μου αρέσει!

   Απάντηση
   • Το site αναδημοσιεύει την είδηση που έχει σχέση με την ΕΥΔΑΠ .Τα συμπεράσματα τα βγάζουν η

    αναγνώστες.Δεν πρέπει να μάθουμε ?

    -=ΔΟΥΡΕΙΟΣ=-

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ

    Μου αρέσει!

   • Και βέβαια αγαπητέ «δούρειε» πρέπει να μάθουμε τα όσα έχουν σχέση με την ΕΥΔΑΠ. Και αναγνωρίζω πως το κάνει σχετικά καλά το blog σας. Δεν θάπρεπε όμως να τονισθεί και η επίμονη αποφυγή του κ. Σταυρίδη να πει την αλήθεια σε ότι έχει σχέση με την ιδιωτικοποίηση, που όπως όλοι ξέρουμε «τρέχει»; Για να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο (και γιατί όχι να ανησυχήσει) και να αντιδράσει το προσωπικό, που δυστυχώς είναι σε περίεργη νάρκη; ή όχι;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Νοέμβριος 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Οκτ.   Δεκ. »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: