«Επενδύστε στην ελληνική αγορά των αποκρατικοποιήσεων και δεν θα χάσετε»

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!

Ράιχενμπαχ, Σαμαράς, Χατζηδάκης προέτρεψαν 900 αμερικανούς επενδυτές στο διεθνές φόρουμ για την ελληνική οικονομία στη Νέα Υόρκη.

`
«Επενδύστε στην ελληνική αγορά των αποκρατικοποιήσεων και δεν θα χάσετε»
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθύνθηκε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος στους συνέδρους – στο βήμα βρίσκεται ο Νικόλαος Μπορνόζης, πρόεδρος αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας και διοργανωτής του φόρουμ
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και δημοσίων επιχειρήσεων, από τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ έως τον ΟΤΕ και τον ΟΠΑΠ, έλληνες νομικοί, εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτιλίας και του τραπεζικού συστήματος παρουσίασαν σε εκτενείς ομιλίες τις δυνατότητες που προσφέρει η χώρα μας(…)
Για να εμπεδωθεί άλλωστε το μήνυμα από τους περίπου 900 αμερικανούς επενδυτές και επιχειρηματίες που συμμετείχαν, όφειλε να… επαναληφθεί διά στόματος πολιτικών, στελεχών και επιχειρηματιών, ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μίλησε στο συνέδριο μέσω βίντεο.Μέσω βίντεο απευθύνθηκε στους ξένους επενδυτές και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της ΕΕ για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής οικονομίας και των ευκαιριών που προσφέρει σε αυτή τη χρονική συγκυρία.Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου ήταν εκεί και παρουσίασαν τα οφέλη των επενδύσεων στη χώρα μας σε στρατηγικούς τομείς όπως η ενέργεια και η εξόρυξη φυσικών πόρων.Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και δημοσίων επιχειρήσεων, από τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ έως τον ΟΤΕ και τον ΟΠΑΠ, έλληνες νομικοί, εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτιλίας και του τραπεζικού συστήματος παρουσίασαν σε εκτενείς ομιλίες τις δυνατότητες που προσφέρει η χώρα μας σε όσους είναι διατεθειμένοι να κάνουν ένα… άλμα πίστης και να επενδύσουν στην αγορά των αποκρατικοποιήσεων, των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), των ακινήτων και της ναυτιλίας.

«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους “μεταρρυθμιστές” του πλανήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ράιχενμπαχ στη βιντεοσκοπημένη ομιλία του, τονίζοντας ότι τομείς όπως η ενέργεια, ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία και η διαχείριση απορριμμάτων θα προσφέρουν υψηλά κέρδη μέσα στην επόμενη δεκαετία. «Συνεπώς, όσοι κινηθούν επενδυτικά τώρα θα έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στο μέλλον», κατέληξε.

«Αυτό που εμποδίζει τους αμερικανούς επιχειρηματίες που σκέφτονται να επενδύσουν στη χώρα μας είναι το γεγονός ότι ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα μέσω τρίτων, δηλαδή μέσω των ΜΜΕ και των συμβουλευτικών εταιρειών. Η σημερινή διοργάνωση έχει ως στόχο να προσφέρει πρωτογενή ενημέρωση από τους ίδιους τους Έλληνες προς τους ξένους επενδυτές», ανέφερε μιλώντας στο «Βήμα» ο Νικόλαος Μπορνόζης, πρόεδρος επενδυτικής εταιρείας της Νέας Υόρκης και διοργανωτής του εν λόγω επιχειρηματικού συνεδρίου τα τελευταία 14 χρόνια.

«Το συνέδριο συμπίπτει με μία μοναδική χρονική συγκυρία για την Ελλάδα», προσέθεσε, αναφερόμενος στην πρόσφατη συμφωνία για τη δόση των 44 δισ. ευρώ. «Εχουμε μία μοναδική ευκαιρία να εξηγήσουμε στους ξένους επενδυτές τη σημασία της συμφωνίας και τις ευκαιρίες που ανοίγονται γι’ αυτούς στην Ελλάδα», προσέθεσε.

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα «γύρισε σελίδα» μετά την πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup ήταν… κοινή γραμμή όλων των πολιτικών που μίλησαν στο συνέδριο. Ο Πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι «η ευρω-φοβία πέθανε» και ότι η Ελλάδα «επιτέλους ξεπέρασε την περίοδο της στασιμότητας και ανέτρεψε τα δεδομένα».

Με τον ίδιο στόχο – να ανατρέψουν, δηλαδή, την εικόνα των Αμερικανών για την ελληνική οικονομία – ήρθαν στο συνέδριο αρκετοί Ελληνες που ζουν και εργάζονται στις ΗΠΑ.

Η Μαρία Ηλιοπούλου ταξίδεψε από το Φοίνιξ της Αριζόνα, όπου ολοκλήρωσε πρόσφατα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, για να συμμετάσχει στο φόρουμ. «Στο πανεπιστήμιο διοργανώσαμε ειδικό πάνελ με θέμα την ελληνική κρίση. Στόχος μας ήταν να διαφωτίσουμε την ακαδημαϊκή κοινότητα για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα», ανέφερε μιλώντας στο «Βήμα».

«Βρίσκομαι εδώ σήμερα για να γνωρίσω κι άλλους νέους ανθρώπους που επιθυμούν να αναλάβουν δράση για να αλλάξουν τη διεθνή εικόνα της χώρας μας. Δεν έχω κεφάλαιο να επενδύσω, όμως έχω τις γνώσεις και το δίκτυο ανθρώπων. Ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί», προσέθεσε.

Πώς, όμως, μπορούν οι ξένοι επενδυτές να «ξεπεράσουν» τις εφιαλτικές εικόνες των ΜΜΕ για την Ελλάδα και να πιστέψουν ότι πρόκειται για ένα ασφαλές περιβάλλον για επενδύσεις; Οι διοργανωτές του συνεδρίου απάντησαν με τον θεσμό των «one-on-one meeting», δηλαδή κατ’ ιδίαν συναντήσεων μεταξύ ξένων επενδυτών και ελλήνων πολιτικών, στελεχών του υπουργείου Οικονομικών και ΔΕΚΟ. Περί τις 150 τέτοιες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονταν πολλοί ελληνικής καταγωγής αμερικανοί επενδυτές, οι οποίοι συνδέονται με τη χώρα μας με δεσμούς συναισθηματικούς αλλά διστάζουν να τους υλοποιήσουν σε… χρήμα.

Ο Πίτερ Αναστασιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ από γονείς Έλληνες με καταγωγή από τα Χανιά. Ο ίδιος ταξίδεψε από τη Φιλαδέλφεια, όπου είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, στη Νέα Υόρκη ειδικά για να συμμετάσχει στο φόρουμ.

«Στα αμερικανικά ΜΜΕ η Ελλάδα είναι το παράδειγμα προς αποφυγή», είπε μιλώντας στο «Βήμα», αναφερόμενος στη γνωστή φράση του ηττηθέντος υποψηφίου προέδρου Μιτ Ρόμνεϊ ότι «ο Ομπάμα μας θέτει στο δρόμο της Ελλάδας!»

Παρότι ο ίδιος δεν συμμερίζεται τις ακραίες αυτές απόψεις, παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα επιχειρηματικά συνεχίζει να αποτελεί «πολύ ριψοκίνδυνο έδαφος για επενδύσεις. Η έλλειψη διαφάνειας είναι που με προβληματίζει περισσότερο. Ένας επιχειρηματίας μέσου βεληνεκούς που δεν έχει δισεκατομμύρια σε καταθέσεις, τα παίζει “όλα για όλα” σε μία επένδυση. Πώς μπορεί να εναποθέσει όλες τις ελπίδες του στην Ελλάδα;» κατέληξε.

Ωστόσο, άλλοι ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες είδαν στην τωρινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ευκαιρίες για μελλοντικό κέρδος.

«Πιστεύω ότι ο πιο προσοδοφόρος τομέας θα είναι η αγορά ακινήτων. Λόγω των χαμηλών τιμών οι κτηματομεσιτικές δραστηριότητες μπορούν να αποφέρουν μεγάλα περιθώρια κέρδους. Και – όσο τραγικό και αν θα ήταν αυτό το ενδεχόμενο – σε περίπτωση που η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, το περιθώριο κέρδους στην ουσία θα αυξηθεί!» ανέφερε μιλώντας στο «Βήμα» η Ντενίζ Πέτσης, η οποία μετά από μία καριέρα 15ετίας σε επενδυτικές εταιρείες της Γουόλ Στριτ, πλεόν διαχειρίζεται τις προσωπικές της επενδύσεις.

Η κυρία Πέτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από μητέρα Ελληνίδα που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και πατέρα Έλληνα από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Πηγή

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Νοέμβριος 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Οκτ.   Δεκ. »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: