Καταμέτρηση: Από τα 150 στα 550 ρολόγια τη μέρα.Μπορείτε!

ΔΥΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

`

Του Δημ. Ζαγορίτη*

Εισαγωγή: Αφορμή για το σημερινό άρθρο υπήρξε η ερώτηση συναδέλφου καταμετρητή στη Λαοδικείας το Σεπτέβρη «αν υπάρχουν στοιχεία που βάζουν όρια στην ανεξέλεγκτη αύξηση του όγκου δουλειάς (ρολόγια/ημέρα) των καταμετρητών».  Αφού ψάξαμε  επίμονα, παραδίδουμε το αποτέλεσμα των ερευνών στους συναδέλφους και στα συνδικαλιστικά όργανα για τα περαιτέρω και απαντούμε: πως ΝΑΙ υπάρχουν.

Αν και πολύ φοβούμαστε πως η ανακίνηση του θέματος, ύστερα  από τόσα χρόνια τυφλής αποδοχής και χωρίς όρους και συζήτησης υιοθέτηση  της μεθόδου καταμέτρησης με Η/Υ, ενώ μπορούσαν να μπουν κάποιοι όροι εκ μέρους του σ.κ. έχει καταστήσει δυσχερή κάθε περαιτέρω ενέργεια. Ελπίζουμε και ευχόμαστε πως η συνέχεια θα διαψεύσει το σκεπτικισμό μας αυτό.

Χειμώνας :«Θα πρέπει να καταμετρώνται έως 550 ρολόγια ημερησίως, είναι εφικτό!»

Τον καιρό που η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ τηλεσιγραφικά υποχρεώνει τους καταμετρητές

Τελεσίγραφο Χειμώνα: 550 μερίδες ή έρχεται ιδιώτης.

Τελεσίγραφο Χειμώνα: 550 μερίδες ή έρχεται ιδιώτης.

να μετράνε τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό ρολογιών τη μέρα , (δίπλα φωτό), απειλώντας τους πως εκτός των άλλων θα φέρει εργολάβους, (λέγε με Μπόμπολα), αξίζει το κόπο να ανατρέξουμε λίγο πίσω και να δούμε που στηρίζονταν το σημερινό εργασιακό καθεστώς με ανώτατο όριο ρολογιών τα 250 στο κέντρο, και που έρχεται θρασύτατα και εκβιαστικά να καταργήσει ο κ. Μπάρδης με το χέρι του κ. Χειμώνα που χωρίς ντροπή ισχυρίζεται ότι η ανάγνωση 550 ρολογιών είναι εφικτή. (Για να δούμε τον καινούργιο).

Έχετε δοκιμάσει  ποτέ κ. Χειμώνα να κάνετε 1100 τουλάχιστον επικύψεις τη μέρα και να υποστείτε την κούραση που αυτό συνεπάγεται, συν την πρόσθετη καταπόνηση του καταμετρητή από το περπάτημα, από τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, κ.α. για να μπορείτε να υπογράφετε έτσι αβίαστα ότι σας υπαγορεύουν;

Και εσείς κ. διευθύνοντα όταν ξεπετάξετε τα δημοσιο-σχεσίτικα σώου και τις σκηνοθετημένες περατζάδες με τους ημέτερους, στις γειτονιές με τη καταμέτρηση, για πάρτε στα χέρια σας το κλειδί και το κομπιουτεράκι για λίγες  ώρες στο Ζεφύρι, ας πούμε, ή στην Ελευσίνα, για και να δείτε εξ’ίδίων τι εστί βερύκοκο. Εδώ θα κριθεί και το πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η «φιλεργατικότητα» και η αγιογραφία που σας έγινε.

Δύο ντοκουμέντα που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας:

1) Δικαστική Απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αρ. 4198/1977 που με αφορμή αγωγή του συναδ. καταμετρητή Γιώργου Ζιέμη που ζητούσε υπερωριακή απασχόληση για τη διαφορά ωραρίου καταμετρητών (8 ώρες) σε σχέση με τους εσωτερικούς υπαλλήλους (6,5 ώρες), και που στο σκεπτικό της απόφασης, με την οποία απορρίπτονται μεν οι υπερωρίες, αλλά υιοθετείται και  προβάλλεται στην απόφαση  ανώτατο όριο καταμετρούμενων ρολογιών ανάλογα με τις περιοχές και οι  χρόνοι που απαιτούνται μ’αυτό ως εξής:

α) Εις την περιοχή του κέντρου Αθηνών μέχρι 250 μερίδες

β) Για την περιφέρεια των συνοικιών-Ανάληψη – μέχρι 200 μερίδες.

γ) Εις την περιφέρεια των προαστείων Μπραχάμι -Θέση Ελληά-μέχρι 150 μερίδες.

——————————————————————————————-

2) Υπηρεσιακό σημείωμα της Υπηρεσίας Καταμέτρησης Αθηνών της 3ης Νοεμβρίου 1976, του προϊσταμένου της  Γεωργ. Λουτσίδη, με το οποίο περιγράφει αναλυτικά την εργασία και τα καθήκοντα του καταμετρητή, το χρόνο που χρειάστηκε για να μετρηθούν 3 βιβλία στο κέντρο, στην περιφέρεια, στα προάστια, τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις και τα συμπεράσματα του  και το  οποίο υπ. σημείωμα έγινε αποδεκτό από το Πρωτοδικείο Αθηνών και μνημονεύθηκε στην παραπάνω απόφαση του.

1) Δικαστική απόφαση

Δικαστική Απόφαση για ανώτερο όριο μερίδων σελ. 1

Δικαστική Απόφαση για ανώτερο όριο μερίδων σελ. 1

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 2

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 2

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 3

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 3

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 4

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 4

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 5

Δικαστική απόφαση περί καθορισμού ανωτέρου ορίου μερίδων σελ. 5

2) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Υπηρεσιακό σημείωμα προϊσταμένου καταμέτρησης για καθορισμό ανωτέρου ορίου μερίδων προς ανάγνωση σ. 1

`

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΌ ΣΗΜΕΊΩΜΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ σΕΛ. 1

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΌ ΣΗΜΕΊΩΜΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ  ΣΕΛ. 2

`

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΌ ΣΗΜΕΊΩΜΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕΛ. 3

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΌ ΣΗΜΕΊΩΜΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ  ΣΕΛ. 3

`

`*Καταμετρητής έως το 2000,(νυν συνταξιούχος) , πριν εφαρμοστούν να μηχανάκια, που επέμενε πως έπρεπε να προηγηθεί  σκληρή διαπραγμάτευση για τη μορφή, τον τύπο, και το τι θα στοιχεία θα αποθηκεύουν οι φορητοί υπολογιστές.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Δεκέμβριος 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Νοέ.   Ιαν. »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

Αρέσει σε %d bloggers: