ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜ. ΨΑΡΡΑ

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ) ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ

`

-Ποια είναι η σχέση της με το στρατό, την αστυνομία, το δικαστικό σώμα και την εκκλησία;.»

`

-Ποια κόμματα και κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν τους χρυσαυγίτες σαν ένα είδος αγανακτισμένων πολιτών για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους;»

`

-Ποιοί δε σταμάτησαν ποτέ να έχουν πάρε-δώσε με το στενό πυρήνα του ελληνικού κράτους και πως από εκεί που εκτελούσαν  εντολές του πυρήνα εμφανίζονται να επιβάλλουν τις δικές τους προδιαγραφές; ».

`

-Τι λένε προς τα έξω για την ορθοδοξία, μετέχοντας  ορισμένες φορές και σε θρησκευτικές τελετές και σε ποιο φασιστικό παγανισμό πιστεύουν στην πραγματικότητα;, Πάγμα που αργά αρχίζουν και το διακρίνουν κάποιοι στην εκκλησία»

`

Ακούστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Ψαρρά στον Άγγελο Καλοδούκα:

`

Σχέσεις της με τα ΜΜΕ

«Γενικά η ακροδεξιά στην Ελλάδα ανδρώθηκε τα τελευταία χρόνια ελέω των ΜΜΕ, ιδίως της ιδιωτικής τηλεόρασης. Είχε πρόσβαση από το 1990 σε όλα τα μεγάλα κανάλια, ως πιό γνήσιος εκφραστής της εθνικιστικής ιδέας. »

«Σε σχέση με αντίστοιχα μορφώματα της άκρας αριστεράς, με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά ψήφων, η ΧΑ είχε πολλαπλάσια προβολή γιατί η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα στήθηκε επάνω στον  εντυπωσιασμό, τον κιτρινισμό, και επειδή ήταν η περίοδος των μακεδονικών συλλαλητηρίων, δηλαδή του εθνικιστικού παροξυσμού η πρόσβαση της ήταν πολύ μεγάλη. »

Ολόκληρο το ρεπορταζ για το Πρώτο Θέμα ΕΔΩ, που ανέδειξε τη γιαγιά ΕΔΩ

Ολόκληρο το ρεπορταζ για το Πρώτο Θέμα  που ανέδειξε τη «γιαγιά» ΕΔΩ

«Κάποια ΜΜΕ παίζουν ανοιχτά το παιχνίδι της ΧΑ. τα οποία την εμφανίζουν ως κοινωνικά ευαίσθητη οργάνωση. Η περιβόητη γιαγιά με το χρυσαυγίτη από πίσω που πηγαίνει στο ΑΤΜ της τράπεζας να πάρει λεφτά είναι η μητέρα του τοπικού αρχηγού της Χ.Α. στον Αγ. Παντελεήμονα και βέβαια το ρεπορτάζ είναι εξ’ολοκλήρου στημένο. »

«Η κυρίαρχη πολιτική τάξη δε βλέπει γιατί κάποια στρώματα που αποδίδουν όλα τα δεινά της κρίσης στο πολιτικό σύστημα και που θέλουν να το εκδικηθούν στρέφονται στην  ΧΑ γιατί  νομίζει ότι μόνο αυτή μπορεί να το κάνει με το βίαιο και τραμπούκικο τρόπο που κινείται. Και το επίσημο πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να καλοπιάσει τη ΧΑ νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα δελεάσει το τμήμα αυτό του πληθυσμού που έχει στραφεί προς το μέρος της, ενώ στην πραγματικότητα γίνεται το ακριβώς αντίθετο.»

«Όταν σε όλη την Ευρώπη, αλλά και εδώ, τα συντηρητικά κόμματα υιοθετούν την ατζέντα της ακροδεξιάς για να δελεάσουν τους ψηφοφόρους, αυτοί τότε βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα γιατί να ψηφίσω το γιαλαντζί και να μην ψηφίσω τον αυθεντικό. Με συνέπεια παρ’όλες τις προσπάθειες του κ. Δένδια π.χ. με την βίαιη κατασταλτική πολιτική του «Ξένιου Δία», τα ποσοστά της ΧΑ συνεχίζουν να μεγαλώνουν.»

«Η πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης (μνημόνια κ.α.) προκάλεσαν την άνοδο της ΧΑ.»

«Η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου και οι δηλώσεις και από τα δύο μεγάλα κόμματα κάλυψαν όλες αναστολές του εκλογικού σώματος, και νομιμοποίησε την ακροδεξιά. Με δύο λόγια με τη «θυσία-εξαφάνιση  του ο Καρατζαφέρης» άνοιξε το δρόμο στη ΧΑ. »

«Πολλοί λένε μα είναι δυνατόν να πιστεύει κανένας ότι 7% ή 10% που δίνουν οι δημοσκοπήσεις ή και περισσότερο είναι ναζιστές;  Γιατί; Γιατί ήταν το 30% του Γερμανικού Λαού ναζιστές; Γιατί μας ξενίζει αυτό  το πράγμα;

Όταν αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο η κρίση γεννήθηκαν στην ελληνική κοινωνία δύο ρεύματα πολιτικά. Της ελπίδας που το εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. To άλλο ήταν το ρεύμα της απελπισίας και της απόλυτης αδυναμίας της εύρεσης κάποιου πολιτικού στόχου. Και αυτό είναι που το εκφράζει η ΧΑ. Εκεί είναι ένα μεγάλο στοίχημα της Αριστεράς να μπορέσει και από αυτό τον κόσμο, που πάντα αναφερόταν η Αριστερά, να απευθυνθεί με διαφορετικό, πιο πειστικό τρόπο και να δώσει την ελπίδα σε αυτό τον κόσμο ώστε να περιθωριοποιηθεί αυτή η άποψη. »

«Πιστεύω πως πριν την απαγόρευση της ΧΑ πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί μια υγειονομική ζώνη».

«Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από ένα δημοκρατικό καθεστώς μία πολιτική οργάνωση που η βία είναι συστατικό της δράσης της, η παράνομη βία, η βία κατά αδυνάμων, η βία του πεζοδρομίου. »

«Ένα μέτρο που θα μπορούσε να παρθεί είναι η αναγνώριση από ένα μεγαλύτερο μέρος του φάσματος του πολιτικού τόξου, των ΜΜΕ, των κοινωνικών οργανώσεων,  ότι αυτή η οργάνωση είναι κάτι διαφορετικό, κάτι το οποίο που δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τους όρους που μας βάζει το ΕΡΣ, που μας βάζει το Σύνταγμα για τη δράση των κομμάτων κτλ. Αυτό μπορεί να γίνει από τώρα. Αυτό ονομάζεται Υγειονομική Ζώνη. Και θα πω ένα παράδειγμα. »

«Δεν βλέπω για πιο λόγο συνάδελφοι μου πρέπει να παίρνουν συνεντεύξεις από τα μέλη αυτά της ΧΑ, δεν βλέπω για πιο λόγο να παρουσιάζονται σε εκπομπές life style οι γάμοι τους και οποιεσδήποτε φανφάρες τους, δε βλέπω για ποιο λόγο δημοκράτες πολιτικοί ή και βουλευτές να βγαίνουν στα παράθυρα με αυτούς τους ανθρώπους, οποιαδήποτε τέτοιου είδους αντιπαράθεση καταλήγει σε μια βαβούρα και σε μια ανταλλαγή έντονων  διαξιφισμών που τελικά αποβαίνουν μόνο προς όφελος της ΧΑ.

Γιατί, για αυτούς η βαβούρα, ο τσακωμός η ανταλλαγή ακόμα και ύβρεων είναι το μήνυμα, αυτό θέλουν να περάσουν ότι εμείς είμαστε εναντίον όλων και βρίζουμε όλους.»

«Κατά τη γνώμη μου το αντιφασιστικό μέτωπο θα έπρεπε να είναι όσο πλατύτερο γίνεται: Μοναδικό κριτήριο θα έπρεπε να είναι όσοι συμφωνούν ότι αυτό το μόρφωμα δεν μπορεί να είναι εντός του δημοκρατικού πλαισίου, είναι μια εγκληματική συμμορία που πρέπει κάποια στιγμή με βάση τους πολιτικούς συσχετισμούς και την τήρηση των νόμων να βγεί εκτός νόμου, θα έβλεπα όλο αυτό τον κόσμο μέσα. »

«Όμως, υπάρχει ένα λεπτό ζήτημα, μια υποσημείωση θα έλεγα: Ότι προϋπόθεση για να μετάσχει κάποιος σε αυτό το μέτωπο, θα είναι να απορρίψει την περιβόητη θεωρεία των δύο άκρων. Δηλαδή, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι λένε ότι «Ναι βεβαίως κατά της ΧΑ», αλλά υπάρχει και μια δεύτερη φράση που κολλάνε δίπλα σε αυτή, «ναι βεβαίως και προς την άλλη πλευρά, εννοώντας την Αριστερά, θα πρέπει να υπάρξουν ανάλογα μέτρα.»

«Απ’τη στιγμή που συγκρίνεις τη δράση της ΧΑ με την όποια δράση της όποιας Αριστεράς, σημαίνει ότι δίνεις το απόλυτο συγχωροχάρτι στη ΧΑ.

Δεν μπορεί να μετάσχεις σε ένα τέτοιο μέτωπο με αυτόν τον όρο και γι’αυτό λέω ότι όσοι χωρίς υποσημείωση και χωρίς αστερίσκους δέχονται τον τελικό στόχο να τεθεί η ΧΑ εκτός νόμου είναι καλοδεχούμενοι, πρέπει να είναι καλοδεχούμενοι σε αυτό το μέτωπο. Χωρίς όμως αστερίσκους»

Πηγή Left.gr

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Δεκέμβριος 2012
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Νοέ.   Ιαν. »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: