»Πουλήστε βίλες και κότερα», διαμηνύουν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ

Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ και διαμαρτύρονται για τα δεδουλευμένα τους, προτείνοντας τρόπους για την αποπληρωμή τους. Τι λένε στα μεγαλοστελέχη του κόμματος.

`

Capital.gr Δεκέμβριος 12 2012

Μ Φολκλορ-1ην ξεχάσουν να ξαναψηφίσουν ΠΑΣΚΕ π.χ.  στο Πολιτιστικό, (και ΠΑΣΟΚ γενικά..) όσοι βλέπουν τις περικοπές, τη φτωχοποίηση, την απόγνωση να απλώνεται-δυστυχώς-και στην ΕΥΔΑΠ.

Animated_Alphabet_Cyan_Electric_T_g_1α ίδια βέβαια και χειρότερα ισχύουν και για όσους με αξιοκρατικά κριτήρια επιμένουν να ψηφίζουν ΔΑΚΕ-ΝΔ-κ.ο.κ..

Όλοι τους ξέρουν, πως η Αριστερά που θα μας έκανε… Β. Κορέα, ευθύνεται για τους μισθούς-συντάξεις …Μπαγκλαντές.

Επιστολή απέστειλαν στα ΜΜΕ οι απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, μιλούν »για τρομοκρατία που ασκούν «νέοι σωτήρες» του Κόμματος ώστε «να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς» και προτείνουν, για να πληρωθούν, να πουλήσουν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ τις βίλες και τα κότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εργοδοσία μάς οφείλει μισθούς 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας και τώρα «διαρρέουν» ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο σε περίπτωση καταγγελίας.

(Να μη φοβούνται… απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε έτοιμες τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις Αρχές πέντε λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας της καταβολής του δώρου…)

Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν «νέοι σωτήρες» του Κόμματος ώστε «να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς» δεν θα τους βγει σε καλό.

Τέλος, θα θέλαμε να πούμε στα νέα «παλιά» μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειές τους είναι «χορτάτοι», και κάτι άλλο… επειδή μας ρωτούν για το πού θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση…

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!».

Την ανακοίνωση υπογράφει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ.
Σχολιάστε

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: