ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ

`

August 2013 |

Willenloser Angestellter wird vom Chef ferngesteuert

Η είδηση το λέει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί: «Ολοκληρώθηκε η τρίωρη υπουργική σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε στην αρχή της σύσκεψης ότι ο φόρτος εργασίας για την κυβέρνηση είναι μεγάλος προκειμένου να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει η Tρόικα μέχρι το Σεπτέμβριο».

Κατόπιν τούτης της είδησης που μεταδόθηκε από τα συμβατικά και ηλεκτρονικά συστημικά ΜΜΕ, επισημοποιείται αυτό που τόσο καιρό ξέραμε, λέγαμε, φωνάζαμε. Ότι δηλαδή, η κυβέρνηση Σαμαρά εργάζεται αποκλειστικά και μόνο για τα συμφέροντα της Τρόικας ακολουθώντας τις διαταγές της. Βέβαια ακόμη και σήμερα  μας κατηγορούν στην καλύτερη περίπτωση για «υπερβολή»,  στη μεσαία περίπτωση για «προβοκάτσια» και στη χειρότερη και πιο συνηθισμένη περίπτωση για «προδοσία».

Σιγά την αποκάλυψη, θα πείτε. Μα το θέμα δεν είναι η αποκάλυψη. Είναι η παραδοχή πλέον ότι και η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είναι ελληνική κυβέρνηση ή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλλά μια κυβέρνηση της Ελλάδας. Κυβερνά την Ελλάδα ως τοποτηρητής, επόπτης, επιστάτης της Τρόικας. Ο «πρωθυπουργός» κάλεσε τους υπουργούς να δουλέψουν υπερωρίες για να επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσε η Τρόικα. Δε λογοδοτεί στους πολίτες η κυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά σε διεθνή ταμεία και τη γερμανική κυβέρνηση.

Ως εκ τούτου, κανείς χαρακτηρισμός για τον Αντώνη Σαμαρά και τα μέλη της κυβέρνησής του δε μπορεί πλέον να θεωρείται συκοφαντικός ή προσβλητικός, όσο βαρύς κι αν είναι. Όταν κάποιος παραδέχεται δημόσια πως είναι υπάλληλος, ανθρωποφύλακας ή τσιράκι κάποιου, τότε δε μπορεί να ενοχλείται όταν τον αποκαλείς υπάλληλο, ανθρωποφύλακα ή τσιράκι. Σε χειρότερη θέση, βέβαια, μετά τη σημερινή ομολογία του Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται αυτοί που υποστηρίζουν το ρόλο και το έργο της κυβέρνησης της Ελλάδας. Λογικά, αυτοί σήμερα θα έπρεπε να βρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά που ακύρωσε όλες τους τις προσπάθειες να μας βγάλουν τρελούς ή προδότες, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας εργάζεται για το καλό των Ελλήνων.

Όπως συμπληρώνει η είδηση: «Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι το βασικό μήνυμα που πρέπει να σταλεί στους Έλληνες πολίτες, είναι ότι οι μεγάλες θυσίες που έχουν υποστεί δεν θα πάνε χαμένες και ότι όλο αυτό το έργο θα οδηγήσει σύντομα στην έξοδο από την κρίση». Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιος που παίζει το ρόλο του Γκέμπελς, αυτός είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς που δίνει επισήμως την εντολή να αλλοιωθεί η πραγματικότητα και να χρησιμοποιηθούν στο έπακρο όλες οι δυνάμεις και οι δυνατότητες προπαγάνδας. Επαναλαμβάνω, το θέμα δεν είναι ότι τώρα τα μαθαίνουμε αυτά, αλλά ότι πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να τα ομολογούν ως κάτι φυσιολογικό.

Πρόκειται πραγματικά για την ανάπτυξη όλου του θράσους τους στο χώρο που τους παραχωρήσαμε. Δεν τους πιέσαμε, δεν τους κουράσαμε, δεν επιτεθήκαμε. Είναι λογικό να κάνουν κατάληψη σε ολόκληρο τo γήπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής αυτής είναι ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί τη βοήθεια που απλόχερα του προσέφεραν όλοι οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες opinion makers των social media που επέμεναν ότι «είναι κρίμα που ένας τόσο αξιόλογος άνθρωπος έκανε αυτό το λάθος». Τους έχεσε στην κυριολεξία, λοιπόν, ο Στέλιος Σταυρίδης και τους παρουσίασε ως μαλάκες, δηλώνοντας μετά την παραίτησή του «Καθόλου δεν μετάνιωσα κάθε άλλο μάλιστα (…).  Ήταν επιλογή μου, όχι ελαφρότητα, να δεχθώ τη μεταφορά με το αεροπλάνο του Μελισσανίδη (…). Δε θα γίνω μοναχός στα καλά καθούμενα επειδή πήρα τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ».

Μέσα σε αυτό το τοπίο, λοιπόν, πράγματι η απομάκρυνση Σταυρίδη δείχνει σπαρταριστά γελοία και παράλογα υποκριτική. Με τις δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, είναι σαν να έλεγε «Μα είστε στα καλά σας; Την ώρα που καθημερινά ορκιζόμαστε πίστη στα διαπλεκόμενα της Siemens και της Bundesbank, σας ενόχλησε που ταξίδεψα με το αεροπλάνο του βραβευμένου από τον πρωθυπουργό, Μελισσανίδη;». Δίκιο είχε ο άνθρωπος. Δε μπορεί να γίνεσαι δημόσια η πόρνη της Cosco και ταυτόχρονα να θες να πιστεύει ο κόσμος ότι είσαι παρθένα. Έχει και ο παραλογισμός τα όριά του.

Δεν γίνεται να αποπέμπει τον Σταυρίδη για θέμα ηθικής τάξης ο υπουργός Οικονομικών μία μόλις ημέρα μετά τη δήλωση που έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας ότι θα πρέπει να κατασχεθούν σπίτια και να πεταχτούν πολίτες στο δρόμο για να μην καταρρεύσουν οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες. Αν αυτό δεν είναι ευθεία και ξεκάθαρη ομολογία διαπλοκής της κυβέρνησης με τους τραπεζίτες και ωμή υπεράσπιση ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ οικονομικών συμφερόντων, τότε τι μπορεί να είναι; Από πότε είναι ηθικό να χρηματοδοτεί το Κράτος ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες εις βάρος της εθνικής οικονομίας και των πολιτών, αλλά ανήθικο να ταξιδεύεις με το αεροπλάνο ενός επιχειρηματία, στον οποίο μάλιστα χάρισες ως κράτος τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ;

Φυσικά, δεν απομακρύνθηκε ο Στέλιος Σταυρίδης από το ΤΑΙΠΕΔ εξ αιτίας της χρήσης του αεροπλάνου του Μελισσανίδη. Ο πραγματικός λόγος είναι κρυμμένος μέσα στα προαπαιτούμενα της Τρόικας και θα κάνει τζα εντός ολίγου. Όμως το θέμα δεν είναι αυτό, είναι οι υπερασπιστές της κυβέρνησης. Κι άντε, αυτοί που το πράττουν επ’ αμοιβή ή άλλου ανταλλάγματος δε μπορούν να ντραπούν. Είναι ικανοί να πουλήσουν τις οικογένειές τους για λίγα ευρώ. Οι άλλοι όμως, οι αυτόκλητοι, πότε θα καταλάβουν ότι παίζουν εθελοντικά το ρόλο των κοπράνων στο βόθρο του Μαξίμου; Πότε θα αντιληφθούν ότι δεν αξίζουν τίποτε παραπάνω από το περιεχόμενο ενός βυτίου λυμάτων; Πότε θα καταλάβουν ότι όχι μόνο δεν προσφέρουν κάποια υπηρεσία αλλά αρχίζουν να γίνονται ενοχλητικοί σε κυβέρνηση και Σταυρίδηδες διότι θαμπώνουν τη λαμπερή επίδειξη θράσους τους;

Το έχω δηλώσει πολλάκις ότι αυτούς τους ανθρώπους ούτε να τους λυπηθώ μπορώ, ούτε να τους συμπαθήσω. Απλώς γελάω καθώς σκέφτομαι ότι την ημέρα που οι υπόλοιποι θα πανηγυρίζουμε επειδή φεύγουν οι Γερμανοί, αυτοί με το γνωστό ηλίθιο ύφος τους θα ρωτάνε «Ήταν οι Γερμανοί εδώ;». Και η έκπληξή τους θα είναι ειλικρινέστατη, όμως δυστυχώς δε θα γίνει δεκτή ως άλλοθι τη «μέρα εκείνη…».

Author:

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Αύγουστος 2013
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Ιολ.   Σεπτ. »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: