ΕΡΤ – Πλησιάζει η ώρα της νίκης!

Αυγούστου 31, 2013   asyntaxtostypos   1 Comment

ΕΡΤ – «Πλησιάζει η ώρα της νίκης»

Το θλιβερό (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού-μεταβατικού) παρα-μηντιακό κατασκεύασμα της σύγχρονης ΥΕΝΕΔ που ακούει στο όνομα «Δ.Τ.», πνέει τα λοίσθια! Δέκα ημέρες πριν συμπληρωθούν τρεις μήνες «μαύρου» στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), στις τάξεις των «αμετανόητων» και περήφανων εργαζομένων της ΕΡΤ που αρνήθηκαν να υπογράψουν την εργασιακή τους καταδίκη, πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Ορισμένοι τολμούν να πουν ότι «πλησιάζει η ώρα της νίκης»! Αυτός ο άνεμος έχει καταφέρει να ταράξει και ένα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων της ΕΡΤ που συνειδητοποίησαν ότι «παγιδεύτηκαν» από την κυβέρνηση κάνοντας τα «χαρτιά» τους είτε από τον φόβο του βιοπορισμού είτε υποκύπτοντας στις εκβιαστικές αφόρητες πιέσεις πολιτικών «παραγόντων» και φιλομνημονιακών μεγαλο-συνδικαλιστικών/νομικών κύκλων.

Οι θλιβεροί συνεργάτες της κυβέρνησης και των Γερμανών της Μέρκελ

Υπάρχουν όμως και αυτοί που ενσυνείδητα επέλεξαν τον δρόμο της στήριξης του καταστροφικού έργου της κυβέρνησης και αποδείχτηκαν «βασιλικότεροι του βασιλέως», στρεφόμενοι ανοιχτά κατά των (πρώην) συναδέλφων τους που επέμεναν (και επιμένουν) να κρατούν τα κτίρια της ΕΡΤ ανοιχτά, λοιδορώντας τους, συκοφαντώντας τους, προκαλώντας ανοιχτά ή συγκεκαλυμένα τις μονάδες καταστολής να «επέμβουν» για να «απελευθερώσουν» τα «κατειλημμένα» κτίρια στα οποία θέλουν να μπουν οι ίδιοι για να… «εργαστούν» ως «επιτυχόντες» των ψευδο-διαγωνισμών της κυβέρνησης! Οι θλιβερότεροι εξ’ αυτών, ενδύοντας την ασχετοσύνη τους στο θέμα των πολιτικών ιδεολογιών με επιλεγμένα τσιτάτα επαναστατών του παρελθόντος, δεν δίστασαν να επιτεθούν από δήθεν αριστερή σκοπιά, σε «αναρχικούς» που μάχονται υπέρ της…  «κρατικής» ΕΡΤ ενώ επέμειναν να υπερτονίζουν χρησιμοθηρικά, επιλεκτικά και αποκομμένα από το συνολικό έργο των μεγάλων διανοητών-επαναστατών, εκείνα να χωρία που μιλούν για την αναγκαιότητα της τακτικής υποχώρησης του κινήματος, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις!  Εννοώντας προφανώς, την παράδοση άνευ όρων των εργαζομένων και των κτιρίων της ΕΡΤ στις δυνάμεις του μαύρου σκότους, μία τακτική τουλάχιστον ανεπίκαιρη, τώρα που το κυβερνητικό οικοδόμημα θέλει λίγες σπρωξιές ακόμη για να πέσει. Τι θέλουν αυτοί οι τύποι; Να φιμώσουν τις αντίθετες φωνές για να κάνουν έπειτα απερίσπαστοι ως «έγκυροι» δημοσιογράφοι εκπομπές για τις… «αντίθετες φωνές»! Κατανοητή και προφανής η πηγή της αγωνίας των κολαούζων της κυβέρνησης να διασώσουν την τελευταία στιγμή ό,τι μπορούν. Αυτή η επιχείρηση γίνεται πλέον τόσο άγαρμπα και ατεκμηρίωτα που προκαλεί μόνο γέλιο για την κατάντια των -τελικώς, μόνο για το θεαθήναι- «σοβαρών» δημοσιογράφων, συνεργατών της κυβέρνησης και των Γερμανών-οπαδών της Μέρκελ. Αυτούς, τους έχει προσπεράσει ήδη η ιστορία…  Αυτό επέβαλλαν εξάλλου οι «περιστάσεις»…

Η Δ.Τ. έμεινε μόνη της να «φ(ι)υλάει» την κυβέρνηση. Εμπάργκο στη ΔΤ από κόμματα και 14 Ομοσπονδίες!

Το κυβερνητικό κατασκεύασμα καταρρέει!  Η Δ.Τ. έμεινε μόνη της να «φ(ι)υλάει» την κυβέρνηση. Μετά το εμπάργκο στη ΔΤ από κόμματα της αντιπολίτευσης και από πρωτοβάθμια σωματεία και συνδικαλιστικές συλλογικότητες που εκπροσωπούν χιλιάδες εργαζόμενους της χώρας, ήρθε η ανακοίνωση του αποκλεισμού του κυβερνητικού κατασκευάσματος και από 14 Ομοσπονδίες! Πώς, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) θα δεχτεί να προσφέρει χείρα βοηθείας (τεχνική/δορυφορική υποστήριξη) σε αυτή την τηλε- κατασκευή αφού η ίδια έθετε ως προϋπόθεση για τη βοήθεια αυτή, την εκπομπή αξιοπρεπούς, πλουραλιστικού/πολυφωνικού ενημερωτικού προγράμματος με δεδομένη τη μη εκπροσώπηση των περισσοτέρων κομμάτων της αντιπολίτευσης και των συνδικαλιστικών οργανώσεων;! Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος η EBU υποστήριζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ καταγγέλλοντας εντόνως την κυβέρνηση για το «μαύρο» που έριξε στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της χώρας στις 11 του Ιούνη. Τώρα η EBU το σκέπτεται να επιστρέψει στην υποστήριξη της μόνης πραγματικής ΔΗΜΟΣΙΑΣ Ραδιοτηλεόρασης της χώρας: της ΕΡΤ!

Το κυβερνητικό «τέρας» θα αποσυρθεί αποδεχόμενο την ήττα του;

Με βάση τα παραπάνω και άλλα τόσα, η κυβέρνηση (και το φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο) βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ο Π. Καψής έχει χάσει την ψυχραιμία του και επιχειρεί να κάνει μαθήματα δημοκρατικής ανατομίας πάνω στο πτώμα ενός ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού που η ίδια η κυβέρνηση που υπηρετεί, «εκτέλεσε» στις 11 του Ιούνη 2013, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διατάσσει έρευνα περί της «αδήλωτης»-»μαύρης» εργασίας στη ΔΤ, ο «διαγωνισμός» αποδεικνύεται έωλος και προσχηματικός,  και, κάθε απόπειρα να διορθωθεί το ολέθριο λάθος του λουκέτου στην ΕΡΤ, προσκρούσει σε νέα ολέθρια λάθη που κάνουν αβίωτη τη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής πολιτικής. Αν συνυπολογιστεί δε, ότι εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στην Υγεία, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκατοντάδες άλλοι κλάδοι εργαζομένων ετοιμάζονται πυρετωδώς για δυναμικούς αγώνες και απεργιακή κάθοδο διαρκείας στους δρόμους σε ένα «θερμό Φθινόπωρο» που θα μείνει στην ιστορία, τότε το «τέρας» είτε θα είναι αναγκασμένο να αποσυρθεί αποδεχόμενο την ήττα του, είτε θα προσπαθήσει να «δαγκώσει» όσους περισσότερους μπορεί πριν ψοφήσει.

Επαγρύπνηση, συντονισμός και ένταση του αγώνα

Επειδή, από ιστορική άποψη, σχεδόν καμία βάρβαρη εξουσία δεν εγκατέλειψε «οικειοθελώς» τα προνόμιά της προς όφελος των συμφερόντων της κοινωνίας, χρειάζεται τεράστια προσοχή για τις επιλογές που θα επιλέξει να κάνει το κυβερνητικό «τέρας» μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Χρειάζεται επαγρύπνηση, συντονισμός και ένταση του αγώνα τόσο των εργαζομένων της ΕΡΤ (με έμφαση στην περιφρούρηση των κτιρίων της ΕΡΤ στην Αθήνα και της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη) όσο και όλων των εργαζομένων της χώρας. Ο άνεμος της νίκης δεν πρέπει να μας παραπλανήσει και να μας εφησυχάσει. Απεναντίας. Τώρα είναι η ευκαιρία για συντονισμό και ένταση του αγώνα έτσι ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια αποτελεσματικής αντίδρασης στο «τέρας» που θα επιχειρήσει πιθανότατα (και μάλιστα πολύ σύντομα) είτε να καταστείλλει βιαίως τους χιλιάδες διαδηλωτές που θα κατεβούν στον δρόμο είτε π.χ. να ντύσει στο «χακί» χιλιάδες εκπαιδευτικούς που θα αρνηθούν να διδάξουν τα παιδιά μας μέσα σε σχολεία-φυλακές. Ειδικότερα, η ΕΡΤ έγινε σύμβολο αγώνα και σημείο αναφοράς για τις σύγχρονες αντιστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ακυρωθεί ως τέτοιο στη συνείδηση του κόσμου. Θα ‘ρθει σύντομα η μέρα που στο κεφάλαιο ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ιστορίας, η ΕΡΤ θα έχει περίοπτη θέση. Αρκεί να υπερβούν τον εαυτό τους οι «αμετανόητοι» εργαζόμενοι της ΕΡΤ και με το περίσευμα των δυνάμεών τους να εμπνεύσουν με τον ανυποχώρητο αγώνα τους ολόκληρη την κοινωνία.

Ποια ΕΡΤ θέλουμε;

Εξάλλου, το άνοιγμα της ΕΡΤ θα ωφελήσει πολλαπλώς την ίδια την κοινωνία και την ποιότητα της δημόσιας ενημέρωσης αφού, στην πορεία αυτού του πολύμηνου αγώνα, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επανακαθόρισαν σε μεγάλο βαθμό τη σχέση τους με την ουσία της είδησης και της χρησιμότητάς της για την κοινωνία, αίροντας τους όποιους λογοκριτικούς και κυρίως αυτολογοκριτικούς φραγμούς που έθετε στο παρελθόν η εκάστοτε εξουσία μέσω της εξαρτημένης από αυτήν (για τους περισσότερους «προϊσταμένους») εσωτερικής δημοσιογραφικής ιεραρχίας. Στην περίπτωση της ΕΡΤ, μπορεί να προσαρμοστεί εύστοχα το σύνθημα που φωνάζουν οι εργάτες στους δρόμους (και που ακούστηκε με ιδιαίτερη έμφαση τους τελευταίους μήνες και στην περίπτωση των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής ΒΙΟ.ΜΕ. που έχουν προχωρήσει σε αυτοδιαχείριση της παραγωγής): «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, Συντάκτη μπορείς χωρίς αφεντικά». Αν και το σχέδιο αυτό αφορά την «επόμενη μέρα» της νέας περιόδου της ΕΡΤ, καλό θα είναι να σχεδιάζουμε από τώρα το πώς θέλουμε να υπηρετήσουμε σωστά την κοινωνία στον τομέα της ενημέρωσης, κόντρα στη λογική που την θέλει ψυχρό αποδέκτη άχρηστων πληροφοριών, καταναλώτρια σκουπιδιών του ανθρώπινου πολιτισμού, χειραγωγούμενη από την εκάστοτε κυβερνητική προπαγάνδα. Η νοοτροπία του «μαύρου» δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να περάσει στη νέα περίοδο που θα διανύσει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της ΕΡΤ ακόμα κι αν αυτή η «σκοτεινιά»  επιχειρήσει να κρυφτεί επιμελώς πίσω από το «αστραφτερό χαμόγελο» της «πλουραλιστικής ενημέρωσης». Και αυτό δεν θα πρέπει να συμβεί «με καμία κυβέρνηση»…

Δρυοκολάπτης

Διαβάστε στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ, την πολύ σημαντική κοινή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των 14 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ που δηλώνουν: ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ «Δ.Τ.»

http://www.asyntaxtostypos.org/?p=15912#more-15912

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Σεπτεμβρίου 2013
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Αυγ.   Οκτ. »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: