ΕΥΔΑΠ: Αντί για τους εργαζόµενους, δικαιώθηκε … ο δικηγόρος τους!

Από το «ΠΟΝΤΙΚΙ» 19/12/2013

Υδροταμιευτήρες με …ευρώ

Του Δ.Ζαγορίτη

Παραφράζοντας την κορυφαία σύνοψη του σπουδαίου Άγγλου στράικερ Γκάρι Λίνεκερ περί ποδοσφαίρου(1), µπορούµε να ορίσουµε ότι εργατική διαφορά είναι ένας ατέρµων αγώνας στον οποίο εµπλέκονται µια επιχείρηση και οι εργαζόµενοι, διεκδικούν ο καθένας το συµφέρον του κάµποσα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες  και στο τέλος κερδίζει ο δικηγόρος!

Δ εν θα χρειαζόταν ο παρα- πάνω πρόλογος, αν αυτό ακριβώς   δεν συνέβαινε στην περίπτωσηImage της  EΥΔΑΠ, η οποία ύστερα από πολυετείς δικαστικές διεκδικήσεις   πολλές από τις οποίες υπερβαίνουν τα 20 χρόνια, κατέληξε σε συµβιβασµό µε 2.500 εργαζοµένους που αξίωσαν µε οµαδικές αγωγές τον σεβασµό και την τήρηση των συλλογικών τους συµβάσεων από την πλευρά της επιχείρησης.

Μέσα από µακρόσυρτες διαδικασίες η ΕΥΔΑΠ κλήθηκε τελικά να καταβάλει ένα ιλιγγιώδες ποσό που φτάνει, µαζί µε τους τόκους, τα 129 εκατ. ευρώ, το οποίο διά της συµβιβαστικής οδού έπεσε στα 55 εκατ. ευρώ.Οµως ακόµη κι αυτό δεν είναι το πραγµατικό ποσό που θα µοιραστούν οι εργαζόµενοι, καθώς τα 19 εκατ. ευρώ αφορούν την αµοιβή του δικηγόρου, στον οποίο επιπλέον η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλει και τον αναλογούντα ΦΠΑ.

Να το κάνουµε φραγκοδίφραγκα, έστω µε τον κίνδυνο της αυθαιρεσίας; Χοντρικά σε κάθε µία από τις 2.500 αγωγές αντιστοιχεί, ύστερα από 20 χρόνια, ένα φορολογητέο ποσό γύρω στα 13.000 ευρώ και για τον αετονύχη δικηγόρο … «µόλις 19 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ»! Σας φαίνεται δίκαιο;

Τις ηµέρες  αυτές στις τάξεις των εργαζοµένων έχει προκληθεί σάλος και τα αρνητικά σχόλια πέφτουν σαν βροχή κατά των διοικήσεων της επιχείρησης, αλλά και της συνδικαλιστικής ηγεσίας, οι οποίοι γνώριζαν από πρώτο χέρι τα γεγονότα και, παρ’ όλα αυτά, επέτρεψαν να σέρνεται στο περιθώριο της δηµοσιότητας αυτή η χρονοβόρα διαδικασία, αντί να την έχουν τακτοποιήσει αµέσως. (Σημείωση Ftanei_pia : και ακόμη 25 μέρες μετά κανένα επίσημο συνδ.  όργανο δεν έχει πει λέξη!!..;;)

Είναι ενδεικτικό ότι για τη µεγαλύτερη από τις αγωγές που κατέθεσαν 1.390 εργατοτεχνίτες, όπως    υποστηρίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κινούνται στον χώρο, η ΕΥΔΑΠ, δεν θα χρειαζόταν να ξόδευε παρά ένα κονδύλι γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Αφήνοντας  το πράγµα να «σαπίσει» στον Άρειο Πάγο και το Εφετείο, πριν από το τελικό και εκ των πραγµάτων άδικο για τους εργαζόµενους  «κούρεµα» των απαιτήσεών τους επιδίκασαν ένα ποσόν 100 εκατ. ευρώ, ήτοι 40 εκατ. ευρώ κεφάλαιο και 60 εκατ. τόκους όσα δηλαδή ήταν και τα ετήσια κέρδη της επιχείρησης το 2012!

Toρπίλη

Φαίνεται πως κάτι πολύ σοβαρό συµβαίνει εδώ. Διαφορετικά πράσινοι και γαλάζιοι συνδικαλιστές, όπως καταγγέλλουν εργαζόµενοι, δεν θα τορπίλιζαν την προγραµµατισµένη Γενική Συνέλευση της Τρίτης, ούτε και η Διοίκηση θα ανέβαλλε εσπευσµένα τη σύγκληση του Διοικητικού Συµβουλίου που ήταν επίσης προγραµµατισµένη για χθες. (Σημείωση Ftanei_pia :1 :Τι ακριβώς υπονοεί  εδώ ο …ποιητής; Θα μας το πει κανένας;)

Αντί εξηγήσεων, µεσηµέρι Τρίτης, κυκλοφόρησε µια λακωνική και άχρωµη «εταιρική ανακοίνωση», στην οποία αναφερόταν ότι για τις περίπου 2.500 υποθέσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί ευνοϊκές τελεσίδικες και αµετάκλητες αποφάσεις   υπεγράφη τη Δευτέρα 16.12.2013 Ιδιωτικό Συµφωνητικό, σύµφωνα µε το οποίο καταβάλλεται συµβιβαστικώς το ποσό των 55 εκατ. ευρώ, έναντι συνολικών διεκδικήσεων 129.783.000 ευρώ, οι οποίες    αναλύονται σε 57,4 εκατ. ευρώ κεφάλαιο και 72,3 εκατ. ευρώ νόµιµοι« τόκους. (Σημείωση Ftanei_pia :2: Οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ  Μ.Αγγελάκης και Β.Μουτάφης (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ) γιατί δεν ενημέρωσαν ούτε και ρώτησαν κανέναν ενδιαφερόμενο, Σωματείο, Ομοσπονδία για το υψίστης σημασίας θέμα; Έτσι αντιλαμβάνονται το ρόλο τους; Γι’αυτό τους εξέλεξε το προσωπικό; Να λειτουργούν εν λευκώ και να αποφασίζουν κατά βούληση; Τα εκατομμύρια Ευρώ είναι του μπαμπά τους ή τάφεραν από το σπίτι τους; Αλλά και τα 14 σωματεία, η Ομοσπονδίεα, ο Συλλ. συνταξιούχων τι περιμένουν για να ανοίξουν τα στοματάκια τους και να μας εξηγήσουν τι στο καλό συμβαίνει; Και τι να πεις, για τις πλην μιάς παρατάξεις, πού έπαθαν   κυριολεκτικά αφωνία; Μόνο για ευχές , μοίρασμα δώρων και πανηγύρια είναι; ).

 Διαβεβαιώνεται δε ότι «η συµφωνία αυτή δεν έχει επίπτωση στην καθαρή θέση και στα ετήσια αποτελέσµατα της εταιρείας «καθότι είχαν διαχρονικά σχηµατιστεί για τον σκοπό αυτόν επαρκείς    προβλέψεις»! Τι να πρωτοθαυµάσει κανείς; Την ηχηρή (και ένοχη, ίσως;) αποσιώπηση της υπέρογκης αµοιβής του δικηγόρου που ξεπερνά τις απαιτήσεις των εργαζοµένων;  Ή µήπως την απροκάλυπτη οµολογία ότι, αντί η καλή εταιρεία να σπεύσει να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήµατα, σχηµάτιζε διαχρονικά επαρκείς   προβλέψεις; (Σημείωση Ftanei_pia :3 :Πότε, σε ποιές συνεδριάσεις αποφασίστηκαν και έγιναν οι προβλέψεις των 55 εκ. που μας λέει η διοίκηση; Και που αναρτήθηκαν να τα δούμε και εμείς, αλλά και οι μέτοχοι της ΕΥΔΑΠ που κάτι μυρίστηκαν, εξ’oύ και η συνεχής, έκτοτε πτώση της μετοχής της; )

 Σκάνδαλο

Συνειδητοποιώντας τις   εξωφρενικές διαστάσεις   του πράγµατος, πληθαίνουν οι φωνές όσων κάνουν ευθέως λόγο για «σκάνδαλο διασπάθισης δηµόσιου χρήµατος    άνισης μεταχείρισης    βλάβης των συµφερόντων των εργαζοµένων και πρόκλησης προς τη δοκιµαζόµενη κοινωνία, τους ανέργους    και τους    εργαζοµένους των πετσοκοµµένων αµοιβών».

Ζητούν µάλιστα την ανάκληση της απόφασης και τη λήψη νέας που θα διασφαλίζει τα συµφέροντα των εργαζοµένων. Αλλά ζητάνε και κάτι ενοχλητικότερο: να κατατεθεί από το Δ.Σ. της  ΕΥΔΑΠ το εργολαβικό συµβόλαιο που καθορίζει την αµοιβή του συγκεκριµένου δικηγόρου, καθώς και το έγραφο στο οποίο αποτυπώνεται η συναίνεση των εντολέων του, δηλαδή των εργαζοµένων, τόσο για τον τρόπο διακανονισµού όσο και για τη δική του αποζηµίωση.

Τα συμπεράσματα είναι καταλυτικά:

•             Η ΕΥΔΑΠ πληρώνει λίγο περισσότερα από το αρχικό κεφάλαιο. αλλά γλιτώνει τους τόκους, που ήταν διπλάσιοι από την αρχική απαίτηση.

• Οι εργαζόµενοι ύστερα από 20 χρόνια όχι µόνο παίρνουν λιγότερα από το αρχικό κεφάλαιο, αλλά θα πληρώσουν και τον φόρο, ωθούµενοι πιεστικά σε συµβιβασµό, υπό το βάρος της οικονοµικής; κρίσης και προφανώς   µε σύµφωνη γνώµη της συνδικαλιστικής ηγεσίας της οµοσπονδίας, η οποία είναι ταυτόχρονα και εκπρόσωπος των εργαζοµένων και εντολοδόχος και εργοδότης του δικηγόρου.

Τίνος τα… µουστάκια χαµογελούν στο τέλος αυτής της ιστορικά: Μα φυσικά του δικηγόρου, που µπορεί να ταλαιπωρήθηκε µεν επί 20 έτη, αλλά άξιζε τον κόπο, αφού αµείφθηκε πλουσιοπάροχα µε 19 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ! …

Όποιος αναρωτηθεί αν όλα αυτά έγιναν για χάρη του … δικηγόρου θα έχει άδικο;

(Σημείωση Ftanei_pia  4: και ΝΑΙ , γιατί το ταγκό χορεύεται με δύο, και ΟΧΙ γιατί στην ΕΥΔΑΠ υπάρχει μακρά παράδοση διαφθοράς και  διαπλοκής όπου τα ζευγάρια είναι κατά πολύ περισσότερα από ένα και καλύπτουν ευρύτατο φάσμα διοικητικής, συνδ/κής, πολιτικής και κάθε άλλης μορφής εξουσίας). Ένα «πόθεν έσχες» των κατά καιρούς διοικήσεων, διαχειριστών  εργολαβιών κλπ θάταν πολύ αποκαλυπτικό. Τί μας λέει τώρα ο αφελής, θα πεί κάποιος….

(1) «το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από 22 ανθρώπους που τρέχουν τριγύρω, κλωτσάνε την μπάλα, με έναν διαιτητή που κάνει μερικά λάθη και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί»


Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Δεκέμβριος 2013
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Νοέ.   Ιαν. »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: