ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Συλλ. Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ ΠΕΜΠΤΗ 20 Μαρτίου 09:30 π.μ. -Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» Πανεπιστημίου 52

Του Δ.Ζαγορίτη

`

Η Γενική Συνέλευση της Πέμπτης γίνεται σε συνθήκες, μιάς χωρίς προηγούμενο κοινωνικής καταστροφής και εξαθλίωσης,

που κανείς μας δεν ξέρει αν με τις διαδοχικές περικοπές συντάξεων και επικουρικών (ΕΔΩ),  «αύριο» θα έχει χρήματα για φαγητό, για φάρμακα, για περίθαλψη, για το χαρτζηλίκι των εγγονών,

ή για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, ( χαράτσια, λογαριασμοί, δόσεις για το σπίτι),

ούτε είναι βέβαιος αν το κτύπημα στην πόρτα θάναι του γείτονα ή του δικαστικού κλητήρα να τον πετάει στο δρόμο,

ή κάποιου οργανισμού κοινής ωφέλειας (!!!) να τον αφίνει χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο να «βράζει με το ζουμί του».

Για όλα αυτά το ΔΣ σιωπή, όπως και για το ποιοί με τις άθλιες πολιτικές κλέβουν πάντα απ’το 99% για μπουκώνουν τους φίλους τους του 1%.

Για το τι κάνουμε «αύριο» και τι προτείνει το Δ.Σ. του Συλλόγου   να γίνει στη συνέχεια, σε 959 λέξεις της μακροσκελούς τους Ανακοίνωσης, ελάχιστα είδαμε..

Βέβαια το «ίδιο έργο» βλέπουμε εδώ και πέντε χρόνια, χωρίς να υπάρχει καμμιά αντίδραση, ούτε καν ανακοίνωση  στο χώρο, πλην αυτής προ καιρού που έλεγε αν θέλουμε,  να πηγαίνουμε στις διαδηλώσεις που καλούν τα σωματεία συνταξιούχων, όποτε αυτές και αν γίνονται, γιατί το δικό μας δεν μπορεί να μας καλεί κάθε λίγο, παραλείποντας βέβαια να μας πεί πότε και ποιά σχετική απόφαση πήραν σαν Δ.Σ. και σε ποιο σημείο  θα συναντιόμασταν, αν και όταν κατέβαιναν. (Σκέτη δηλαδή κοροϊδία…)

Ας μην «πέφτουμε όμως απ’τα σύννεφα». Αυτές ήταν και αυτές θάναι, οι πράξεις όλων των συμβιβασμένων συνδικαλιστών, όσο τα μέλη του Συλλόγου επιμένουν με συντριπτικές πλειοψηφίες να τους ψηφίζουν και παθητικά να τους ανέχονται.

Άλλωστε για πρώτη φορά, διαπιστώνουν πως έτσι-σαν καρμπόν- φέρονται όλες οι κομματικοποιημένες, βολεμένες συνδικαλιστικές γραφειοκρατίες, που πέραν από την δια της επανεκλογής προώθηση  των κομματικών, πελατειακών και  ιδιοτελών επιδιώξεων, δεν τους «καίγεται καρφί» για τίποτε και για κανέναν;

Ή περιμένουν να αλλάξουν τις συμπεριφορές τους αυτόματα, χωρίς την μαζική παρουσία και την αγωνιστική παρέμβαση των μελών, ή μήπως να αποτελέσει η ΕΥΔΑΠ  τη φωτεινή εξαίρεση της άθλιας αυτής εργατοπατερίστικης παράδοσης στη διαιώνιση της παθητικότητας και της υποταγής του προσωπικού και στην δι’αυτής εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων και περάσματος καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών, με βαρύτατο  τίμημα την απόγνωση, τον πόνο, την απελπισία και το ξεκληρισμα μιάς ολόκληρης κοινωνίας.

Με δεδομένη την υπό το μηδέν ευαισθησία τους υπάρχει τρόπος, πλην της εκκωφαντικής «φωνής λαού –οργής θεού» και κινητοποίησης μας, και με αφετηρία την ΓΣ της Πέμπτης να υπάρξει προβληματισμός και ισχυρή κίνηση από τα κάτω, για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και για να βγούμε από το βαθύ σκοτάδι που είμαστε;

Μήπως χρειάζεται λίγη σκέψη και περισσότερες δράσεις, μια και δεν υπάρχουν άλλες  επιλογές ;

 

Τα θέματα και περισσότερα της Ανακοίνωσης του Συλ. Συντ/χων στη συνέχεια.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 

ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ (ΕΤΕΑΜ)

 ————————-●———————–

 

 ΖΗΝΩΝΟΣ 4 – ΑΘΗΝΑ, 104 31 ● ΤΗΛ: 210-52 35 405,  FAX: 210-52 37 241

————————-●———————–


Αριθ. Πρωτ. 752                           Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2014

 

Α΄  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

   Φίλες και Φίλοι συνάδελφοι,

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ – ΕΤΕΑ, σας γνωρίζει ότι στη συνεδρίασή του στις 28-1-2014, απεφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με το άρθρο 9, παρ. 8 του καταστατικού του Συλλόγου να ΚΑΛΕΣΕΙ όλες και όλους τους συναδέλφους ΜΕΛΗ, σε ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου που θα γίνει στις 17-3-2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 το πρωί στην ημιόροφο ΑΙΘΟΥΣΑ  του Ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ», που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 52, με θέματα στην ημερήσια διάταξη τα πιο κάτω:

1.     Επιλογή Προέδρου και Γραμματέα της ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

2.     Διοικητικός Απολογισμός έτους 2013

3.     Οικονομικός Απολογισμός – Ισολογισμός από 1/1 – 31/12/2013

4.     Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής από 1/1 – 31/12/2013

5.     Οικονομικός Προϋπολογισμός έτους 2014

6.     Έγκριση α) Διοικητικού Απολογισμού έτους 2013

                    β) Οικονομικού Απολογισμού – Ισολογισμού 1/1 – 31/12/2013

                    γ) Προϋπολογισμού έτους 2014

   Φίλες και Φίλοι συνάδελφοι σας είναι γνωστό ότι η πρώτη ως άνω Ετήσια Τακτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ πάντοτε ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 8 του Καταστατικού του Συλλόγου. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ αυτό, θα πραγματοποιηθεί ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 20 Μαρτίου 2014, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 09:30 το πρωί στην ίδια αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

   Η ΔΕΥΤΕΡΗ ως άνω ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα προσέλθουν σ΄ αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 9 του Καταστατικού. Επειδή σ’ αυτή τη Γεν. Συνέλευση θα γίνει λεπτομερής ενημέρωση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν γι΄αυτό δεν πρέπει να λείψει καμία και κανένας συνάδελφος από αυτή άλλωστε αποτελεί υποχρέωση να δώσετε ομαδικά το παρόν γιατί το σήμερα είναι δύσκολο και το μέλλον ακαθόριστο για όλους μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Να σημειώσετε κάπου την ημερομηνία της συνέλευσης 20/3/2014 για να μην το ξεχάσετε, γιατί δεν θα βγει άλλη ανακοίνωση.

 

                              Β΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

   Με την ευκαιρία της παρούσης ανακοίνωσης το Δ.Σ. του Συλλόγου έκρινε αναγκαίο να ενημερώσει με λίγα λόγια (συνοπτικά) τους συναδέλφους που για λόγους αδυναμίας δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στις 20 Μαρτίου 2014.

 

Φίλες και Φίλοι συνάδελφοι,

 

1)     ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

α) Σας γνωρίζουμε ότι από 1/1/2014 όλες οι επικουρικές συντάξεις θα πληρώνονται από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ – ΕΤΕΑ.

β) Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία έχετε σχετικά με όποια από τις δύο συντάξεις θα πρέπει να απευθύνεστε στο περιφερειακό κατάστημα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που ανήκετε.

2)     ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Η υπηρεσία προσωπικού για να συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (προσωπικά και οικογενειακά στοιχεία) για να παρέχει Υγ. Περίθαλψη σύμφωνα και με τον κανονισμό παροχής Υγ. Περίθαλψης εξέδωσε την υπ’ αριθ. 30 – 18/12/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  με την οποία καθορίζει κατά περίπτωση τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Η Διοίκηση του Συλλόγου με ορισμένα από αυτά δεν συμφωνεί γι’ αυτό και εζητήσαμε να οριστεί συνάντηση άμεσα με την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να καταθέσουμε τις αντιρρήσεις μας και να διαμαρτυρηθούμε, διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει να μην ανακοινώνονται αποφάσεις που αφορούν τους συνταξιούχους πριν τις συζητήσουμε.

3)     ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εντός των άμεσων ημερών θα εκδοθεί από την ΕΥΔΑΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με την οποία θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για Λουτροθεραπεία και λοιπές παθήσεις.

4)     ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του Συλλόγου, για φέτος δεν θα δοθούν δίδακτρα Ξένων Γλωσσών σε παιδιά εργαζομένων και Συνταξιούχων.

5)     ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

Οι βεβαιώσεις για υπέρβαση Υγ. Δαπάνης θα φροντίσετε να τις πάρετε δέκα ημέρες προ της υποβολής της δήλωσης σας για την εφορία από τον Ταμεία κ. Σάκη στον πρώτο όροφο της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου & Σαπτομβριάνδου γωνία, στην Ομόνοια, στα ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της ΕΥΔΑΠ.

6)     ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η Μεταστέγαση της Υγ. Υπηρεσίας (όπως μας πληροφόρησαν) θα εγκατασταθεί στο κτίριο της οδού Αθηνάς 58, Ομόνοια εντός του τρέχοντος μηνός Φεβρουαρίου 2014.

7)     ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

Επίσης, ο Σύλλογος Συνταξιούχων θα μεταφερθεί από την Ζήνωνος 4 (όπως μας πληροφόρησαν) μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός Φεβρουαρίου το πολύ αρχάς Μαρτίου στο κτίριο της οδού Αθηνάς 58, 7ος όροφος, Ομόνοια.  Ο Σύλλογος θα λειτουργεί κανονικά από τις 09:00 μέχρι την 13:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες πλην επισήμων Αργιών και Απεργιών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Τα τηλέφωνα παραμένουν τα ίδια.

8)     ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι είναι απαραίτητη υποχρέωση των μελών του Συλλόγου, σε περίπτωση αλλαγής Διεύθυνσης Κατοικίας – Τηλεφώνου ή Θανάτου να ενημερώνετε το Σύλλογο – την Υπ. Προσωπικού – το περιφερειακό Γραφείο του ΙΚΑ που ανήκετε, προκειμένου να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες αναλόγως με την περίπτωση (Ενημέρωση του Αρχείου των μελών) για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου.

9)     ΕΚΔΡΟΜΗ

Η 5νθήμερη εκδρομή που σας είχαμε ενημερώσει με την προηγούμενη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μας 745 – 10/12/2013 για την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ έκλεισε οριστικά και θα πραγματοποιηθεί από 5 μέχρι 9 Μαΐου 2014. Η αναχώρηση θα γίνει στις 5 Μαΐου 2014 και ώρα 06:15 το πρωί από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου & Σαπτομβριάνδου γωνία, στην Ομόνοια, μπροστά στα ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της ΕΥΔΑΠ.

10) ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ μετά από παρέμβαση της Ομοσπονδίας & του Συλλόγου μας να βρεθεί συμβιβαστική λύση στις χρονίζουσες από ετών δικαστικές αποφάσεις. Η Διοίκηση αφού μελέτησε τα οικονομικά περιθώρια της ΕΥΔΑΠ αποφάσισε και ήλθε σε διαπραγματεύσεις με τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου μας & πληρεξούσιο δικηγόρο των εργαζομένων τον κ. Επαμεινώντα Τσάντη όπου κατέληξαν σε οριστική εξόφληση οκτώ (8) εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων μετά από έγκριση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ κατά πλειοψηφία. Ήδη άρχισε και καταβάλλονται μέσω του δικηγόρου κ. Τσάντη με ονομαστική κατάσταση το ποσό που δικαιούται κάθε εργατοτεχνίτης. Θα επακολουθήσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες . Για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθύνεστε στον Δικηγόρο κ. Τσάντη.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΝΙΚ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ                   ΒΑΣ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • NAOMI KLEIN Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΙΚ.

  Ολόκληρο το Βιβλίο Μπέστ-σέλλερ, προσφορά του συνεργάτη μας ftanei_pia στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Για να μαθαίνουν νέοι και παληοί.

  Το βιβλίο της Νάομι Κλάιν συγκλονίζει με τις ομοιότητες που βιώνει το πειραματόζωο Ελλάς. Αφού πριν χρόνια η νεοφιλελεύθερη σχολή Φρίντμαν τα εφάρμοσε στη Λατ, Αμερική, Πολωνία, Μεγ. Βρεττανία, Ινδονησία, Ρωσία, Σρι Λάνκα, Ιράκ. κ.α

 • «Καλώς ήρθες» CIA #Twitter & # Facebook!

  Η CIA εισέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα για να παρακολουθεί, κατασκόπευει και να προβλέπει τις παγκόσμιες τάσεις.

 • Πακέτο!

  θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα (κι'όσοι προκάνουμε..)

 • Μπορεί ο αστυνομικός να είναι χρυσαυγίτης;

  Δεν υποστηρίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ που ψηφίζουν τα αυγά είναι ναζιστές ή συνειδητοί αντι-δημοκράτες – αν και αυτή η επιλογή δεν έχει το παραμικρό ελαφρυντικό. Ωστόσο, τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η ΧΑ ξανά και ξανά εκεί που ψηφίζουν οι αστυνομικοί δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Το μήνυμα που προκύπτει είναι σαφέστατο και κανένας δε μπορεί να το αγνοεί.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- http://wp.me/pVnfp-g9p

 • Σαν να μην πέρασε μιά μέρα…

  2400 Χρόνια Πίσω ;

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Πρόσφατα άρθρα

 • ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π

 • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  Μας "πυροβολούν" εν ψυχρώ, μας γυρίζουν στην Γιούλεν των αμερικάνων και αυτοί αντί να ξεσηκώνονται και να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο, παρακολουθούν και μελετούν τις εξελίξεις, ψύχραιμοι και ωραίοι. Και οι "πέτρες δεν έχουν ακόμη αρχίσει να ίπτανται"..

  Εκείνα τα χρήματα του "κουμπαρά" Μπάρδη-Ομοσπονδίας που μας λέγατε πως πήγαιναν οι περικοπές των αποδοχών, εννοείτε πως θα είναι το ισοδύναμο από τις απώλειες στο εφάπαξ;

 • Μεταπληροφορίιες

 • Αγωνιστικο και Λυτρωτικό το 2014

 • Χάουαρντ Ζιν (1923-2010)

  ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (1,2,3,4 Κεφάλαια)

 • ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

  Οταν στην πρώτη σελίδα του blog υπάρχει η (μοναδική) παραπομπή σε παράταξη κόμματος; Και που έχει ζητηθεί η απομάκρυνση της πολλές φορές; Μετά απορούμε για την αναξιοπιστία-ανυποληψία του κομματικού συνδικαλισμού;

 • ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ > και αν δεν ανοίγει ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ

 • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  Μαρτίου 2014
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Φεβ.   Απρ. »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ’ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΠΕΙΝΑ

  Αυτοοργάνωση, επιτροπές εργαζομένων παντού, αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες

 • ΕΥΔΑΠ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

  protovoulia1.eydap@gmail.com
  ---------
  ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
  ---------
  -Μπορείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σας -επώνυμα ή με τα αρχικά*.
  Παράκληση: Χωρίς ύβρεις και συκοφαντίες
  *Τα πλήρη στοιχεία στη διάθεση μας.

 • Αρχείο

 • Kατηγορίες

 • «Έπεσε» στο μάτι μας

  και γελάσαμε ..πικρά

 • Αυτό όμως που δημιουργεί ανησυχίες στο προσωπικό τη ΕΥΔΑΠ, είναι η σιγή της ΟΜΕ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για να δημιουργήσει το "αντίπαλο δέος" στην απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ. Στην ίδια ανάρτηση στο fb, σε ερώτηση στο πρόεδρο της ΟΜΕ: "Στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συντονιστικό φορέων, ξεκίνησαν καμπάνια "SOSτε το νερό" και κατάφεραν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης και των γύρων δήμων για διενέργεια δημοψηφίσματος. Η ΟΜΕ πότε θα αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες συντονισμού και στην Αττική;" η απάντησή του ήταν: "η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα. Οι συνάδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη ακολουθούν την δική τους τακτική, και καλά κάνουν, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους και εμείς ακολουθούμε την δική μας τακτική. Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας, πάντα στο πλαίσιο της τακτικής μας". Δηλαδή; Ποιά "άλλη" τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Διαφορετική από αυτή του συντονισμό, συνεργασία και κοινή δράση με όσους συμφωνούν στην μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ; Διαφορετική από το να βάλουμε στη μάχη τους δήμους και την περιφέρεια της Αττικής; Τι περιμένει η ΟΜΕ; Να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΔΑΠ για να αναλάβει πρωτοβουλίες; Ήδη έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ενημέρωση, συσπείρωση, κοινή αγωνιστική στάση όλου του προσωπικού και των συλλόγων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πρόσκληση σε δήμους, φορείς και πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά για την δημιουργία συντονιστικού φορέα που θα οργανώσει την προσπάθεια θα ξεσηκώσει τους πολίτες ενάντια στο έγκλημα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.(Από blog ΣΕΚΕΣ)

  ...και μετά μου λες "γιατί δε σου γράφω"; Πρόεδρος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ: «η διαδικασία για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αρχίσει επίσημα»... ,, Θα κάνουμε ότι "περνά από το χέρι" μας.!!! Περισσότερα ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ -ΛΙΝΚ //σε περίπτωση που δεν ανοίγει το προηγούμενοι ΚΛΙΚ ΕΔΩ---> : http://wp.me/pVnjk-eqb

 • Τα πάντα διαλύονται, ξεπουλιούνται..Η Α.Ε. εκποίησης δημόσιας περιουσίας δουλεύει! Εμείς? (ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ)

  ...Εμείς οι χιλιάδες, οι εκατοντάδες χιλιάδες, τα εκατομμύρια... τι κάνουμε, τι περιμένουμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας; Τιιιιιιιιιιιιι;

  ..και τα συνδικάτα, οι παρατάξεις, οι δεκάδες "συνδικαλιστές| (βάλτε όποια και όποιους φαντάζεστε) στη ..νιρβάνα τους?

 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  Πότε θα γυρίσουμε σελίδα; Δεν αρκούν 40 σχεδόν, χρόνια συναλλαγής, διαφθοράς, ιδιοτέλειας, πελατειακών σχέσεων; Θα πρέπει μήπως να τα ..κατοστήσουμε;

 • αν

 • Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: